Kids Fun Party

Zo'n leuk kinderfeestje heb je nog nooit beleefd! Bij deze Kids Fun Party, boordevol spel en plezier, bepaal je zélf aan welke gave games de jarige en zijn vriendjes en vriendinnetjes gaan meedoen.

 

Hoe werkt het?

Voor het allerleukste kinderfeestje in Limburg moet je op het Fun Beach Event & Leisurepark zijn. Het enige wat je hoeft te doen is om voor  het jeugdige feestgezelschap een mix van een viertal games uit te kiezen. Wij doen de rest! Bij spannende, sportieve en hilarische games zoals sumoworstelen, reuzepuzzel, watergame-estafette, bubble football, bungee run, vlotvaren en waterleiding bouwen zullen de kids zich kosteloos amuseren. Uiteraard worden alle activiteiten begeleid door een professionele en kindvriendelijke instructeur.


De Kids Fun Party is ook ideaal om te combineren met een snackpakket. Lachen, gieren, brullen én smikkelen. Zeg nou zelf: wat wil je nog meer op je kinderfeestje? Zoveel is zeker: dat wordt een verjaardagspartijtje om nooit meer te vergeten!


 


 

Informatie
120 min.
Vanaf 10
Prijs:
€19,50
Minimaal boekingsbedrag:
€195,00

INCLUSIEF:

  • Persoonlijke en professionele begeleider
  • 4 games naar keuze
  • GRATIS entree Fun Beach The Beach inclusief Mega-Aquapark

EXCLUSIEF:

  • 9% BTW
  • Catering

BIJZONDERHEDEN:

  • Minimale leeftijd 8 jaar i.v.m. toegankelijkheid van de activiteiten.
  • Maximale leeftijd t/m 11 jaar.
  • Wist je dat het in Limburg maar 6 % van de tijd regent? En daar zit dan de avond, nacht en vroege ochtend bij...! En wist je trouwens ook dat als het met de bakken de hemel uit komt wij de outdoorarrangementen kostenloos omzetten naar een binnen / overdekt arrangement?
Bekijk uw Fun Basket Meer informatie ontvangen
Stel hier zelf uw Kids Fun Party samen Kies de 4 leukste games voor uw dag

Ninebot Mini Kids

De Ninebot Mini Pro is een innovatief vervoermiddel waarmee je bij iedereen ongetwijfeld de show steelt!

Lees meer

Mind Fight Kids

Heb jij het geheugen van een olifant? Dat zal blijken bij deze enerverende Mind Fight!

Lees meer

Summer Skating Kids

Stel je voor: schaatsen bij twintig graden boven nul. Zoiets heb je nog nooit beleefd! Summer Skating maakt het mogelijk. Op speciaal ontwikkelde schaatsen glijd je in no time als een ware schaatskampioen over de synthetische baan. Ervaar de ultieme schaatsbeleving, en dat in hartje zomer!

Lees meer

Reuze Puzzel Kids

Een reuzenlegpuzzel van 1,5 bij 2,5 meter, bestaande uit 36 mega 'puzzelstukjes' die bij overmaat van ramp ook nog eens via een hindernis moeten worden opgehaald. Welk team maakt de puzzel als eerste compleet?

Lees meer

Summer Ice Hockey Kids

De mussen vallen zowat van het dak, maar toch sta je daar met ijshockeyschaatsen aan en een stick in je hand. Een niet-alledaags tafereel. Maar dit is dan ook geen gewoon ijshockey maar Summer Ice Hockey. In deze zomerse setting gaan jullie op een perfect geprepareerde synthetische schaatsbaan de strijd met elkaar aan. Wie komt als het beste ijshockeyteam van het zomerse ijs?

Lees meer

Water Game Estafette Kids

In een twaalfpersoons reuzenkano vaar je zo snel mogelijk naar de overkant van het meer om daar een verrassingsopdracht te klaren.

Lees meer

Waterleiding Bouwen Kids

Twee emmertjes water halen, twee emmertjes pompen. En o wee, er morst iemand! De kunst is om  geen water te verspillen.

Lees meer

Word Fight Kids

Heb jij altijd het hoogste woord? Ja? Dan kun je dat nu bewijzen! Ieder gehuld in een pak met op zowel de voorzijde als de achterzijde een letter wordt jouw team gevraagd om samen het juiste antwoord te formeren.

Lees meer

Waterfiets Estafette Kids

Per waterfiets trap je met je team  zo snel mogelijk naar de overkant van het meer om daar een verrassingsopdracht te klaren.

Lees meer

Bungee Run Kids

Het bungeekoord is bevestigd om jouw middel. Je rent de zandbak in alsof jouw leven ervan afhangt. Wat bezielt je?

Lees meer

Funny Soccer Kids

Wie zei daar dat voetbal geen sport is voor vrouwen? Na dit potje zul je daar voor altijd anders over denken!

Lees meer

Handboogschieten Kids

Houd de boog in de aanslag. Zet het vizier op scherp. Trek de pees naar je toe. Met grote snelheid verlaat de pijl de boog. In de roos! Of toch niet?

Lees meer

Kanovaren Kids

Met je team neem je plaats in een heuse kano voor een waterspel zonder grenzen. Wie heeft de beste zeemansbenen?

Lees meer

Levend Tafelvoetbal Kids

Komt dat schot! Je hangt willoos vastgebonden aan de stangen van een levensgroot tafelvoetbalspel.

Lees meer

Sumoworstelen Kids

Zet je benen stevig op de grond en plaats je handen in je zij. Staar jouw tegenstander diep in de ogen. En het sumoworstelen kan beginnen!

Lees meer

Vlotvaren Kids

Het recept is eenvoudig: bouw een vlot, leg hem op het water en vaar naar het midden van het meer.

Lees meer

Nerf Blast Kids

Uit een roterende loop worden balletjes met een snelheid tot wel 110 km per uur afgeschoten. Ervaar de enerverende teamstrijd met de ultieme precisie en kracht van onze Nerf Rival Blasters!

Lees meer

Bubble football

Voetballen terwijl je met je hele lijf in een grote luchtbal zit. Alleen je benen bungelen er beneden nog uit. Dat wordt lachen! Zeker als je bedenkt dat de scheidsrechter bij dit hilarische Bubble Football veel door de vingers ziet!

Lees meer
Leuk om te combineren met Maak je arrangement compleet en combineer je activiteiten met de lekkerste hapjes en drankjes. Onderstaand tref je enkele food & drinks suggesties die jouw uitje perfect zullen aanvullen. Selecteer de items die je wenst en deze worden tezamen met de door jou gekozen activiteit in de Fun Basket gelegd.

Snackpakket

Lekker en makkelijk. Ons snackpakket bestaat uit een snack, een heerlijke puntzak verse frites met mayonaise of curry en een blikje fris naar keuze.
 

Lees meer

€ 6,00 excl. btw p.p.
Minimaal 12 personen.
Duurt +/- 30 minuten.

Ben & Jerry's

Als lekker fris tussendoortje of als zoete afsluiter, het wordt smullen geblazen van het heerlijke Ben & Jerry's Cookie Dough ijsje.
 

Lees meer

€ 3,50 excl. btw p.p.
Minimaal 12 personen.
Duurt +/- 15 minuten.

Chips en ijs

Een lekkere versnapering voor de kids. Een Ola Raket waterijsje en een zakje Lays chips om lekker te snacken.
 

Lees meer

€ 2,00 excl. btw p.p.
Minimaal 12 personen.
Duurt +/- 15 minuten.