Aquaskippen

Dat lijkt wel een waterfiets! Goed geraden, maar wel een heel futuristische. Eentje waarop je niet hard hoeft te trappen maar wel ritmisch heen en weer moet huppelen. Eens proberen. Hup, hup, hup…. Joepie, wat een sensatie, ik zweef! Maar opgelet: wel blijven doorhuppelen! Anders zinkt de Aquaskipper onherroepelijk als de Titanic.
 

Hoe werkt het?

De Aquaskipper, een futuristisch ogend vaartuig dat is gebaseerd op vliegtuigtechniek, geeft je een onbeschrijfelijk gevoel en is met geen enkele andere watersport te vergelijken. Je zweeft met de Aquaskipper letterlijk over het water van Fun Beach.


Vóórdat je met je groep het water op gaat, legt een ervaren instructeur eerst de werking uit van dit wonderlijke apparaat. De Aquaskipper bestaat uit een frame met stuur en twee draagvleugels; deze zorgen ervoor dat je bij voldoende snelheid boven het water kan zweven. Belangrijk is dat je eerst goed leert afzetten vanaf de watersteiger. Zodra je goed boven het water zweeft, moet je middels ritmisch huppelen − het zogeheten 'huppen' −  de snelheid verder gaan opbouwen. Maar maak je maar geen illusies, want iedereen behaalt in het begin een nat pak. Dus het is maar goed dat wetsuites zijn inbegrepen.


Heb je de smaak van het aquaskippen echt te pakken? Dan kun je aan het eind ook nog meedoen aan een heuse wedstrijd, waarbij in een tijdrit over het water wordt uitgemaakt wie de winnaar is. Hou jij een droog pak?

Informatie
120 min.
Vanaf 8
Tot 25
Prijs:
€24,50
Minimaal boekingsbedrag:
€196,00

INCLUSIEF:

 • Persoonlijke en professionele begeleider
 • Wetsuit
 • gratis entree Fun Beach The Beach 

EXCLUSIEF:

 • 6% BTW
 • Catering

BIJZONDERHEDEN:

 • Zwemvaardigheid vereist
 • Goede basisconditie aangeraden
 • Vergeet je handdoek en zwembroek niet
 • Te boeken van 1 mei tot en met 30 september
 • Minimale leeftijd 13 jaar
 • Wist je dat het in Limburg maar 6 % van de tijd regent? En daar zit dan de avond, nacht en vroege ochtend bij...! En wist je trouwens ook dat als het met de bakken de hemel uit komt wij de outdoorarrangementen kostenloos omzetten naar een binnen / overdekt arrangement?

 

Bekijk uw Fun Basket Meer informatie ontvangen
Leuk om te combineren met Maak je arrangement compleet en combineer je activiteiten met de lekkerste hapjes en drankjes. Onderstaand tref je enkele food & drinks suggesties die jouw uitje perfect zullen aanvullen. Selecteer de items die je wenst en deze worden tezamen met de door jou gekozen activiteit in de Fun Basket gelegd.

Snackpakket

Lekker en makkelijk. Ons snackpakket bestaat uit een snack, een heerlijke puntzak verse frites met mayonaise of curry en een blikje fris naar keuze.
 

Lees meer

€ 5,50 excl. btw p.p.
Minimaal 12 personen.
Duurt +/- 30 minuten.

Beach Barbecue Deluxe

Een lekkere uitgebreide luxe Barbecue bij één van onze beachclubs met terras aan het water. Diverse vleesgerechten, vis, verse salades, sauzen en natuurlijk stokbrood met kruidenboter.

Lees meer

€ 25,50 excl. btw p.p.
Minimaal 12 personen.
Duurt +/- 120 minuten.

Outdoor Cooking

Lekker zelf aan de slag. Wij zorgen voor hout, een bijzondere vuurschaal, vlees, vis, groenten, sauzen en kruiden. En natuurlijk een leuke overdekte plek op onze beach. De rest is aan jullie.

Lees meer

€ 22,50 excl. btw p.p.
Minimaal 12 personen.
Maximaal 50 personen.
Duurt +/- 120 minuten.

High Tea on the Beach

Stel je eens voor een tafel vol lekkers op een terras aan het water met uitzicht op een beach. Een high tea on the beach. Bij ons kan het!

Lees meer

€ 22,50 excl. btw p.p.
Minimaal 12 personen.
Maximaal 100 personen.
Duurt +/- 90 minuten.

Beach Burger menu

Sluit je arrangement af bij Strandpaviljoen WakersLounge met ons heerlijke Black Angus hamburger menu met lekkere friet en vers garnituur. 

Lees meer

€ 13,75 excl. btw p.p.
Minimaal 1 personen.
Maximaal 200 personen.
Duurt +/- 30 minuten.

Grill Master

Toch liever niet zelf grillen tijdens onze beach barbeque's of outdoor cooking? Dan regelen we graag een ervaren grill master voor je.

Lees meer

€ 50,00 excl. btw
Minimaal 12 personen.
Maximaal 100 personen.
Duurt +/- 120 minuten.

Beach Barbecue

Lekker en gezellig grillen tijdens de Beach Barbecue bestaande uit een keur aan vleesgerechten, verse salades, stokbrood en sauzen.

Lees meer

€ 20,50 excl. btw p.p.
Minimaal 12 personen.
Duurt +/- 120 minuten.

Beach Lunch

Deze lunch bestaat uit een heerlijk vers kopje soep van de dag en diverse soorten vers belegde baquettes en zachte broodjes.

Lees meer

€ 12,50 excl. btw p.p.
Minimaal 12 personen.
Duurt +/- 60 minuten.

Finger Food Festival

Aan het eind van je arrangement nog lekker naborrelen? Kies dan voor het fingerfood festival. Een mega groot bord vol finger food.

Lees meer

€ 7,75 excl. btw p.p.
Minimaal 12 personen.
Duurt +/- 30 minuten.

Drank arrangement

Geen gedoe met bonnetjes of rondjes geven, u kunt 2 uur lang onbeperkt consumpties nuttigen. Alleen te boeken in combinatie met food.
 

Lees meer

€ 13,50 excl. btw p.p.
Minimaal 12 personen.
Duurt +/- 120 minuten.

Koffie en Vlaai

Geniet van een heerlijke punt verse Limburgse vlaai met 2 verse kopjes koffie of thee. Leuk om mee te beginnen of als tussendoortje.

Lees meer

€ 4,50 excl. btw p.p.
Minimaal 12 personen.
Duurt +/- 30 minuten.