LEGO® SERIOUS PLAY®

Spelen met legosteentjes? Zijn we daar niet wat te oud voor? Na het deelnemen aan deze LEGO® SERIOUS PLAY® teambuilding zullen jij en je collega's daar ongetwijfeld anders over denken! Want zoveel is duidelijk: dit is serious business!
(Prijs op aanvraag)
 

Hoe werkt het?

Bij aanvang van deze uitermate leerzame workshop zullen de teams misschien nog wat lacherig reageren, maar al snel wordt duidelijk dat het hierbij om serious business gaat. Met behulp van een speciaal samengestelde set LEGO-steentjes geeft iedere deelnemer zijn visie op zijn eigen functioneren en dat van het bedrijf als geheel. Ook krijgt iedereen de kans om tekst en uitleg te geven bij het door hem of haar gemaakte LEGO-bouwsel.


Op deze speelse en creatieve manier komen onvermoede skills van medewerkers boven tafel en wordt een frisse blik geworpen op complexe strategische vraagstukken waarover normaal gesproken urenlang moet worden vergaderd. De tastbare driedimensionale modellen van LEGO-steentjes geven snel antwoord op vragen zoals: waar staan we nu als organisatie en waar willen we naartoe in de toekomst? Zit ik als individuele medewerker wel op de juiste plek? Wat is een optimale organisatiestructuur voor ons bedrijf?


Hoe dan ook, de LEGO® SERIOUS PLAY® methode leidt tot verrassende nieuwe inzichten over hoe je het als bedrijf nóg beter kunt doen. En tegelijkertijd is het een geweldige workshop met het oog op teambuilding. Alles draait om samenwerking, elkaar versterken en out-of-the-box-denken, maar vooral ook om humor en plezier. Naast buitengewoon effectief is LEGO® SERIOUS PLAY® ook serious fun! En doordat iedere deelnemer van de workshop zijn eigen inbreng kan geven, gaat er geen kennis verloren. Het resultaat is een visie op het bedrijf die door iedereen wordt gedragen. Waar een beetje spelen met LEGO al niet goed voor is!

Informatie
180 min.
Vanaf 8

INCLUSIEF:

 

  • Gecertificeerd facilitator voor LEGO® SERIOUS PLAY®
  • Prijs op aanvraag
  • Voorbespreking van 1,5 uur

EXCLUSIEF:

  • 6% BTW
  • Catering

BIJZONDERHEDEN:

  • Tijdsduur afhankelijk van het aantal deelnemers
Bekijk uw Fun Basket Meer informatie ontvangen
Leuk om te combineren met Maak je arrangement compleet en combineer je activiteiten met de lekkerste hapjes en drankjes. Onderstaand tref je enkele food & drinks suggesties die jouw uitje perfect zullen aanvullen. Selecteer de items die je wenst en deze worden tezamen met de door jou gekozen activiteit in de Fun Basket gelegd.

Beach Barbecue Deluxe

Een lekkere uitgebreide luxe Barbecue bij één van onze beachclubs met terras aan het water. Diverse vleesgerechten, vis, verse salades, sauzen en natuurlijk stokbrood met kruidenboter.

Lees meer

€ 25,50 excl. btw p.p.
Minimaal 12 personen.
Duurt +/- 120 minuten.

Outdoor Cooking

Lekker zelf aan de slag. Wij zorgen voor hout, een bijzondere vuurschaal, vlees, vis, groenten, sauzen en kruiden. En natuurlijk een leuke overdekte plek op onze beach. De rest is aan jullie.

Lees meer

€ 22,50 excl. btw p.p.
Minimaal 12 personen.
Maximaal 50 personen.
Duurt +/- 120 minuten.

High Tea on the Beach

Stel je eens voor een tafel vol lekkers op een terras aan het water met uitzicht op een beach. Een high tea on the beach. Bij ons kan het!

Lees meer

€ 22,50 excl. btw p.p.
Minimaal 12 personen.
Maximaal 100 personen.
Duurt +/- 90 minuten.

Beach Burger menu

Sluit je arrangement af bij Strandpaviljoen WakersLounge met ons heerlijke Black Angus hamburger menu met lekkere friet en vers garnituur. 

Lees meer

€ 13,75 excl. btw p.p.
Minimaal 1 personen.
Maximaal 200 personen.
Duurt +/- 30 minuten.

Grill Master

Toch liever niet zelf grillen tijdens onze beach barbeque's of outdoor cooking? Dan regelen we graag een ervaren grill master voor je.

Lees meer

€ 50,00 excl. btw
Minimaal 12 personen.
Maximaal 100 personen.
Duurt +/- 120 minuten.

Beach Barbecue

Lekker en gezellig grillen tijdens de Beach Barbecue bestaande uit een keur aan vleesgerechten, verse salades, stokbrood en sauzen.

Lees meer

€ 20,50 excl. btw p.p.
Minimaal 12 personen.
Duurt +/- 120 minuten.

Beach Lunch

Deze lunch bestaat uit een heerlijk vers kopje soep van de dag en diverse soorten vers belegde baquettes en zachte broodjes.

Lees meer

€ 12,50 excl. btw p.p.
Minimaal 12 personen.
Duurt +/- 60 minuten.

Finger Food Festival

Aan het eind van je arrangement nog lekker naborrelen? Kies dan voor het fingerfood festival. Een mega groot bord vol finger food.

Lees meer

€ 7,75 excl. btw p.p.
Minimaal 12 personen.
Duurt +/- 30 minuten.

Drank arrangement

Geen gedoe met bonnetjes of rondjes geven, u kunt 2 uur lang onbeperkt consumpties nuttigen. Alleen te boeken in combinatie met food.
 

Lees meer

€ 13,50 excl. btw p.p.
Minimaal 12 personen.
Duurt +/- 120 minuten.

Koffie en Vlaai

Geniet van een heerlijke punt verse Limburgse vlaai met 2 verse kopjes koffie of thee. Leuk om mee te beginnen of als tussendoortje.

Lees meer

€ 4,50 excl. btw p.p.
Minimaal 12 personen.
Duurt +/- 30 minuten.