Journey to Yureac

Samen met je teamgenoten ga je de top van de vulkaan Yureac beklimmen. Een verraderlijke tocht met veel obstakels. Deze beproevingen kun je alleen overwinnen als je team optimaal samenwerkt en beschikt over voldoende daadkracht en efficiency. Maar ook een gezonde portie humor is onmisbaar om deze spannende uitdaging tot een goed einde te brengen. Wie gaat er uiteindelijk dansen op de vulkaan?

 

Hoe werkt het?

Een échte vulkaan zul je op het Fun Beach Event & Leisurepark helaas niet vinden. Maar de levensechte maquette van de vulkaan Yureac op ons park doet daar niet veel voor onder!


De opdracht luidt om met je team de top van deze denkbeeldige vulkaan te bereiken. Maar jullie hebben niet alle tijd van de wereld, dus het is zaak om voortvarend te handelen! In een gesloten enveloppe zit telkens een opdracht voor je team. Vanaf het basiskamp − een sfeervolle ruimte in onze beachclub − haast je je vervolgens telkens naar buiten op het park om de opdracht zo snel mogelijk uit te voeren. Elke correct uitgevoerde opdracht zorgt ervoor dat je de vulkaan steeds hoger bestijgt. Dat doe je door na terugkomst in het basiskamp de teamvlag weer op een hoger bergkampement te plaatsen.      


Daarbij is het echter onvermijdelijk dat je ook de vorderingen van de andere teams kunt zien. Terwijl de kostbare seconden en minuten wegtikken en het ene na het andere team elkaar inhaalt op weg naar de top, stijgt de spanning. Welk team brengt alle opdrachten tot een goed einde en bereikt de top van de vulkaan binnen de gestelde tijd? De Yourney to Yureac is dé ideale teamtraining boordevol uitdaging!


 

Informatie
180 min.
Vanaf 30
Tot 500
Prijs:
€39,50
Minimaal boekingsbedrag:
€1185,00

INCLUSIEF:

  • Persoonlijke en professionele begeleider per team
  • Fles champagne voor het winnende team

EXCLUSIEF:

  • 6% BTW
  • Catering

BIJZONDERHEDEN:

  • Deze teamgame is ook mogelijk op een externe locatie.
  • De opdrachten zijn geheel naar wens en conditioneel niveau van de groep samen te stellen
  • Ideaal teamgame voor grote groepen tot wel 500 personen mogelijk
  • Wist je dat het in Limburg maar 6 % van de tijd regent? En daar zit dan de avond, nacht en vroege ochtend bij...! En wist je trouwens ook dat als het met de bakken de hemel uit komt wij de outdoorarrangementen kostenloos omzetten naar een binnen / overdekt arrangement?
Bekijk uw Fun Basket Meer informatie ontvangen
Leuk om te combineren met Maak je arrangement compleet en combineer je activiteiten met de lekkerste hapjes en drankjes. Onderstaand tref je enkele food & drinks suggesties die jouw uitje perfect zullen aanvullen. Selecteer de items die je wenst en deze worden tezamen met de door jou gekozen activiteit in de Fun Basket gelegd.

Beach Barbecue Deluxe

Een lekkere uitgebreide luxe Barbecue bij één van onze beachclubs met terras aan het water. Diverse vleesgerechten, vis, verse salades, sauzen en natuurlijk stokbrood met kruidenboter.

Lees meer

€ 25,50 excl. btw p.p.
Minimaal 12 personen.
Duurt +/- 120 minuten.

Outdoor Cooking

Lekker zelf aan de slag. Wij zorgen voor hout, een bijzondere vuurschaal, vlees, vis, groenten, sauzen en kruiden. En natuurlijk een leuke overdekte plek op onze beach. De rest is aan jullie.

Lees meer

€ 22,50 excl. btw p.p.
Minimaal 12 personen.
Maximaal 50 personen.
Duurt +/- 120 minuten.

Beach Burger menu

Sluit je arrangement af bij Strandpaviljoen WakersLounge met ons heerlijke Black Angus hamburger menu met lekkere friet en vers garnituur. 

Lees meer

€ 13,75 excl. btw p.p.
Minimaal 1 personen.
Maximaal 200 personen.
Duurt +/- 30 minuten.

Grill Master

Toch liever niet zelf grillen tijdens onze beach barbeque's of outdoor cooking? Dan regelen we graag een ervaren grill master voor je.

Lees meer

€ 50,00 excl. btw
Minimaal 12 personen.
Maximaal 100 personen.
Duurt +/- 120 minuten.

Beach Barbecue

Lekker en gezellig grillen tijdens de Beach Barbecue bestaande uit een keur aan vleesgerechten, verse salades, stokbrood en sauzen.

Lees meer

€ 20,50 excl. btw p.p.
Minimaal 12 personen.
Duurt +/- 120 minuten.

Beach Lunch

Deze lunch bestaat uit een heerlijk vers kopje soep van de dag en diverse soorten vers belegde baquettes en zachte broodjes.

Lees meer

€ 12,50 excl. btw p.p.
Minimaal 12 personen.
Duurt +/- 60 minuten.

Finger Food Festival

Aan het eind van je arrangement nog lekker naborrelen? Kies dan voor het fingerfood festival. Een mega groot bord vol finger food.

Lees meer

€ 7,75 excl. btw p.p.
Minimaal 12 personen.
Duurt +/- 30 minuten.

Drank arrangement

Geen gedoe met bonnetjes of rondjes geven, u kunt 2 uur lang onbeperkt consumpties nuttigen. Alleen te boeken in combinatie met food.
 

Lees meer

€ 13,50 excl. btw p.p.
Minimaal 12 personen.
Duurt +/- 120 minuten.