Soccer Games

Is voetbal je lust en je leven? Ja? Dan zijn de Soccer Games je van het! Het ultieme arrangement voor elke balkunstenaar! Leef je uit met deze vier wel heel bijzondere voetbalspellen waarbij je balgevoel op alle mogelijke manieren op de proef wordt gesteld.
 

Hoe werkt het?

Speciaal voor jullie hebben wij het voetbalspel opnieuw uitgevonden! Want dat kun je wel stellen na het spelen van deze vier wel heel opmerkelijke voetbalgames. In de eerste helft is het meteen al lachen, gieren en brullen. Want gekleed in een reusachtige hoepelrok is het moeilijk voetballen!


Maar vervolgens wordt het nog veel gekker als elke voetballer in een een mega luchtbel wordt gestoken waar alleen je benen nog uitbungelen. Probeer dan maar eens op de been te blijven! Maar dat is geen reden tot paniekvoetbal, want de 'bubble' om je heen werkt als perfect stootkussen zodat je zacht landt. Wanneer de teams na de welverdiende pauze opnieuw het veld betreden voor de tweede helft, pakken jullie het wat groter aan met een potje reuzetafelvoetbal.


Nog niet uitgevoetbald? Dat treft, want in de verlenging van deze wonderlijke Soccer Games moeten jullie het tot slot tegen elkaar opnemen bij een partijtje Living Soccer. Willoos vastgebonden aan de stangen van een levensgroot tafelvoetbalspel zit er maar één ding op: maak er een leuke pot van en zet je beste beentje voor.  Want na het laatste fluitsignaal gaat het team met het meeste balgevoel met de beker naar huis.


 

Informatie
120 min.
Vanaf 12
Tot 100
Prijs:
€24,50
Minimaal boekingsbedrag:
€294,00

INCLUSIEF:

  • "Professionele" scheidsrechter
  • 4 soccer games
  • Fles champagne voor het winnende team
  • GRATIS entree Fun Beach The Beach

EXCLUSIEF:

  • 6% BTW
  • Catering

BIJZONDERHEDEN:

  • Geschikt voor iedereen die voetballen leuk vindt vanaf 12 jaar
  • Wist je dat het in Limburg maar 6 % van de tijd regent? En daar zit dan de avond, nacht en vroege ochtend bij...! En wist je trouwens ook dat als het met de bakken de hemel uit komt wij de outdoorarrangementen kostenloos omzetten naar een binnen / overdekt arrangement?
Bekijk uw Fun Basket Meer informatie ontvangen
Soccer Games bestaat uit de volgende 4 games

Living Soccer

Komt dat schot! Je hangt willoos vastgebonden aan de stangen van een levensgroot tafelvoetbalspel.

Lees meer

Reuze Tafelvoetbal

Je pakt het graag groot aan. Dat treft, want met dit reuze tafelvoetbalspel kun je je helemaal uitleven.

Lees meer

Funny Soccer

Wie zei daar dat voetbal geen sport is voor vrouwen? Na dit potje zul je daar voor altijd anders over denken!

Lees meer

Bubble football

Voetballen terwijl je met je hele lijf in een grote luchtbal zit. Alleen je benen bungelen er beneden nog uit. Dat wordt lachen! Zeker als je bedenkt dat de scheidsrechter bij dit hilarische Bubble Football veel door de vingers ziet!

Lees meer
Leuk om te combineren met Maak je arrangement compleet en combineer je activiteiten met de lekkerste hapjes en drankjes. Onderstaand tref je enkele food & drinks suggesties die jouw uitje perfect zullen aanvullen. Selecteer de items die je wenst en deze worden tezamen met de door jou gekozen activiteit in de Fun Basket gelegd.

Snackpakket

Lekker en makkelijk. Ons snackpakket bestaat uit een snack, een heerlijke puntzak verse frites met mayonaise of curry en een blikje fris naar keuze.
 

Lees meer

€ 5,50 excl. btw p.p.
Minimaal 12 personen.
Duurt +/- 30 minuten.

Beach Barbecue Deluxe

Een lekkere uitgebreide luxe Barbecue bij één van onze beachclubs met terras aan het water. Diverse vleesgerechten, vis, verse salades, sauzen en natuurlijk stokbrood met kruidenboter.

Lees meer

€ 25,50 excl. btw p.p.
Minimaal 12 personen.
Duurt +/- 120 minuten.

Outdoor Cooking

Lekker zelf aan de slag. Wij zorgen voor hout, een bijzondere vuurschaal, vlees, vis, groenten, sauzen en kruiden. En natuurlijk een leuke overdekte plek op onze beach. De rest is aan jullie.

Lees meer

€ 22,50 excl. btw p.p.
Minimaal 12 personen.
Maximaal 50 personen.
Duurt +/- 120 minuten.

Beach Burger menu

Sluit je arrangement af bij Strandpaviljoen WakersLounge met ons heerlijke Black Angus hamburger menu met lekkere friet en vers garnituur. 

Lees meer

€ 13,75 excl. btw p.p.
Minimaal 1 personen.
Maximaal 200 personen.
Duurt +/- 30 minuten.

Grill Master

Toch liever niet zelf grillen tijdens onze beach barbeque's of outdoor cooking? Dan regelen we graag een ervaren grill master voor je.

Lees meer

€ 50,00 excl. btw
Minimaal 12 personen.
Maximaal 100 personen.
Duurt +/- 120 minuten.

Beach Barbecue

Lekker en gezellig grillen tijdens de Beach Barbecue bestaande uit een keur aan vleesgerechten, verse salades, stokbrood en sauzen.

Lees meer

€ 20,50 excl. btw p.p.
Minimaal 12 personen.
Duurt +/- 120 minuten.

Beach Lunch

Deze lunch bestaat uit een heerlijk vers kopje soep van de dag en diverse soorten vers belegde baquettes en zachte broodjes.

Lees meer

€ 12,50 excl. btw p.p.
Minimaal 12 personen.
Duurt +/- 60 minuten.

Finger Food Festival

Aan het eind van je arrangement nog lekker naborrelen? Kies dan voor het fingerfood festival. Een mega groot bord vol finger food.

Lees meer

€ 7,75 excl. btw p.p.
Minimaal 12 personen.
Duurt +/- 30 minuten.

Drank arrangement

Geen gedoe met bonnetjes of rondjes geven, u kunt 2 uur lang onbeperkt consumpties nuttigen. Alleen te boeken in combinatie met food.
 

Lees meer

€ 13,50 excl. btw p.p.
Minimaal 12 personen.
Duurt +/- 120 minuten.

Koffie en Vlaai

Geniet van een heerlijke punt verse Limburgse vlaai met 2 verse kopjes koffie of thee. Leuk om mee te beginnen of als tussendoortje.

Lees meer

€ 4,50 excl. btw p.p.
Minimaal 12 personen.
Duurt +/- 30 minuten.