Expeditie Robinson

Samen met je teamgenoten moet je zien te overleven door middel van de elementen uit de natuur. Er is geen seconde te verliezen, dus is het zaak om de handen uit de mouwen te steken. Samenwerken is de basis bij deze Expeditie Robinson die niet veel onder doet voor het gelijknamige tv-programma!
 

Hoe werkt het?

Ooit al eens Expeditie Robinson-kandidaat willen zijn? Vanaf de bank ziet het er op tv allemaal zo eenvoudig uit. Maar ga er zelf maar eens aan staan op het Fun Beach Event & Leisurepark! Samen met je teamgenoten doorsta je verschillende beproevingen. Er is geen seconde te verliezen, dus is het zaak om meteen de handen uit de mouwen te steken. In diverse survivalonderdelen wordt duidelijk welk team het beste samenwerkt. Door middel van pittige, uitdagende en hilarische opdrachten wordt het uiterste van de deelnemers gevergd.


Bouw binnen een mum van tijd een toren. Zet zelf een waterleiding in elkaar, want op dit verlaten eiland komt geen druppel water uit de kraan. Maak zelf zonder aansteker of lucifer een vuur. Spuug vuur om het touw door te branden. Of vind met je team evenwicht op een oude scheepsmast. Over teambuilding gesproken! Één ding is zeker: zonder inzicht, creativiteit, lef, doortastendheid en doorzettingsvermogen komen jullie niet ver. Wie lukt het om het hoofd boven water te houden in deze genadeloze survival of the fittest op één van de mooiste stranden van Limburg?

Informatie
150 min.
Vanaf 12
Prijs:
€32,50
Minimaal boekingsbedrag:
€390,00

INCLUSIEF:

  • Persoonlijke en professionele begeleider
  • 6 leuke opdrachten in stijl
  • Fles champagne voor het winnende team
  • GRATIS entree Fun Beach The Beach

EXCLUSIEF:

  • 9% BTW
  • Catering

BIJZONDERHEDEN:

  • Wist je dat het in Limburg maar 6 % van de tijd regent? En daar zit dan de avond, nacht en vroege ochtend bij...! En wist je trouwens ook dat als het met de bakken de hemel uit komt wij de outdoorarrangementen kostenloos omzetten naar een binnen / overdekt arrangement?

 

 

 

Bekijk uw Fun Basket Meer informatie ontvangen
Expeditie Robinson bestaat uit de volgende 6 games

Finally Water

Het heeft eindelijk geregend op Robinson-eiland. Alleen moet het water nog getransporteerd worden. Maar probeer het kostbare water niet te morsen!

Lees meer

The Fire Task

De bekende vuurproef in een 'FUN'-jasje! We gaan vandaag vuurspuwen. Wie brandt het snelst het touwtje door?

Lees meer

Bamboo Beacon

Bouw je eigen baken van bamboe en laat trots je teamvlag zo hoog mogelijk wapperen. Maar blijft hij ook staan? Dus blaas niet te hoog van de toren!

Lees meer

Create Fire

Robinson Crusoe deed al voor hoe het moet. Welk team maakt het snelst een vuur zonder een lucifer of aansteker te gebruiken?

Lees meer

Squat the code

Samenwerken om de code te kraken. Klinkt eenvoudiger dan het is, want de code zit in één van de kokers op 4 meter hoogte. En de hamvraag is: op welke koker past jullie sleutel?

Lees meer

The balance task

Boven het water hangt horizonaal een oude mast van een voormalig zeeschip. Welk team kan het best balanceren en blijft het langste staan op deze smalle constructie?

Lees meer
Leuk om te combineren met Maak je arrangement compleet en combineer je activiteiten met de lekkerste hapjes en drankjes. Onderstaand tref je enkele food & drinks suggesties die jouw uitje perfect zullen aanvullen. Selecteer de items die je wenst en deze worden tezamen met de door jou gekozen activiteit in de Fun Basket gelegd.

Snackpakket

Lekker en makkelijk. Ons snackpakket bestaat uit een snack, een heerlijke puntzak verse frites met mayonaise of curry en een blikje fris naar keuze.
 

Lees meer

€ 6,00 excl. btw p.p.
Minimaal 12 personen.
Duurt +/- 30 minuten.

Luxe Beach Barbecue

Een lekkere uitgebreide luxe Barbecue bestaande uit: diverse vleesgerechten, vissoorten, verse salades, sauzen en natuurlijk stokbrood met kruidenboter.

Lees meer

€ 27,50 excl. btw p.p.
Minimaal 12 personen.
Duurt +/- 120 minuten.

High Tea on the Beach

Stel je eens voor een tafel vol lekkers op een terras aan het water met uitzicht op een beach. Een high tea on the beach. Bij ons kan het!

Lees meer

€ 24,50 excl. btw p.p.
Minimaal 12 personen.
Maximaal 100 personen.
Duurt +/- 90 minuten.

Beach Barbecue

Lekker en gezellig grillen tijdens de Beach Barbecue bestaande uit een keur aan vleesgerechten, verse salades, stokbrood met kruidenboter en sauzen.

Lees meer

€ 22,50 excl. btw p.p.
Minimaal 12 personen.
Duurt +/- 120 minuten.

Beach Lunch

Deze lunch bestaat uit een heerlijk vers kopje soep van de dag en diverse soorten vers belegde luxe harde broodjes.

Lees meer

€ 15,00 excl. btw p.p.
Minimaal 12 personen.
Duurt +/- 60 minuten.

Drank arrangement

Geen gedoe met bonnetjes of rondjes geven, u kunt 2 uur lang onbeperkt consumpties nuttigen. Alleen te boeken in combinatie met food.
 

Lees meer

€ 14,00 excl. btw p.p.
Minimaal 12 personen.
Duurt +/- 120 minuten.

Koffie en Vlaai

Geniet van een heerlijke punt verse Limburgse vlaai met 2 verse kopjes koffie of thee. Leuk om mee te beginnen of als tussendoortje.

Lees meer

€ 5,50 excl. btw p.p.
Minimaal 12 personen.
Duurt +/- 30 minuten.