Beachclubs

Voor of na uw event kunt u heerlijk genieten van een hapje of een drankje bij één van onze beachclubs. Twee toplocaties met allebei een panoramaterras aan het water. Een specialiteit van ons is dat we leuke live cooking-concepten hebben waarbij we uw food-arrangement op echt vuur gereed maken. Of wilt u liever zelf achter de grill staan? Ook geen probleem! In onze beachclubs geniet u hoe dan ook van het ultieme beachgevoel.

 

Strandpaviljoen Wakers Lounge

Gezellig samen eten en borrelen bij ons Strandpaviljoen Wakers Lounge. Een prachtig loungeterras met panoramaview over het water en de Watersports Area. Strandpaviljoen Wakers Lounge is niet voor niks door Strand Nederland verkozen tot beste zoetwaterpaviljoen van Nederland.

Beachclub Degreez

Grotere gezelschappen kunnen terecht bij onze eventlocatie Beachclub Degreez. Een klassieke beachclub op houten palen in het witte zand met een heerlijke veranda en meterslange pier in het water. Een prachtige locatie aan het water omgeven door palmbomen en wit zand. U en uw gezelschap wanen zich op een terras in Saint Tropez.