Veelgestelde vragen

Hieronder treft u een overzicht van de meest voorkomende vragen. Staat uw vraag er niet bij of wilt u meer informatie, Fun Beach Group Events is telefonisch bereikbaar via  0475 - 579 080 of per email via info@funbeach.nl.

Kunnen we met minder dan het minimum aantal personen deelnemen?

Uiteraard is dat mogelijk. Wel zullen wij het minimum aantal deelnemers in rekening brengen.

Wat gebeurt er bij slecht weer?

Ons motto is slecht weer bestaat niet, slechte kleding wel. Mochten de weersvoorspellingen extreem slecht zijn als in onweer en storm, neem dan contact met ons op. We zullen op dat moment overleggen wat de mogelijkheden zijn.

Kunnen we een uitje dat gereserveerd is nog annuleren?

Aan het verzetten van een uitje zijn geen kosten verbonden. Bij annuleren volgen we de gebruikelijke richtlijnen van onze brancheorganisatie Vebon. Vanaf 56 dagen voor aanvang van het uitje worden annuleringskosten in rekening gebracht die oplopen naarmate de datum dichter bij de datum van het uitje ligt.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

Het totaalbedrag van de offerte moet voor de datum van uw uitje zijn voldaan en zijn overgeschreven op het bankrekeningnummer van Fun Beach Group Events. Eén week voor de datum van uw uitje sturen wij u de factuur toe met de benodigde betaalgegevens. Achteraf betalen is niet mogelijk.

Is reserveren verplicht?

Ja, reserveren is verplicht.

We hebben nog geen definitief aantal personen, maar willen wel iets vastleggen. Kan dat?

Ja, geen probleem. Het aantal personen mag je nog tot 10 dagen voorafgaand aan jullie uitje wijzigen. Houd hierbij wel rekening met het minimum aantal deelnemers.

Kunnen we ons ergens omkleden?

Ja, wij beschikken over ruimtes waar u zich om kunt kleden.

Wat is het kledingadvies?

Tijdens de activiteiten kunt u nat of vies worden. Tevens heeft u de mogelijkheid een duik te nemen of een wateractiviteit te ondernemen. Daarom adviseren wij om sportieve/casual kleding te dragen en badkleding en een set droge kleding mee te nemen.

Wat zijn de parkeermogelijkheden?

U vindt volop gratis parkeermogelijkheden op en nabij het terrein van Fun Beach Event & Leisurepark.