EEN FAMILIEDAG OP HET FUN BEACH EVENT & LEISUREPARK:
DAAR VERHEUG JE JE OP!

Je wil erop uit met de hele familie. Je ziet je zussen en broers, ooms en tantes sowieso al veel te weinig. Maar wil je eens heel iets anders dan het gebruikelijke gezinsuitje met bijvoorbeeld alleen maar bowlen? Dan is een  familiedag bij Fun Beach Event & Leisure Park, gelegen in het hart van het Midden-Limburgse Maasplassengebied, een goed idee. Een geheel verzorgde dag om je echt op te verheugen!

 

EEN LIMBURG UITJE VOOR HET HELE GEZIN

Het Fun Beach Event & Leisurepark is centraal gelegen in Midden-Limburg en heeft een prachtige ligging aan het water. Optimaal bereikbaar vanaf de A2 en A73 en beschikkend over ruime gratis parkeermogelijkheden. Met meer dan 100 mogelijke verschillende indoor- en outdoor-activiteiten is dit unieke recreatiepark de ideale setting voor een gezellige en avontuurlijke familiedag.

 

Bij het betreden van het park met zijn wuivende palmen, parelwit strand en het luxe loungeterras van de stijlvolle beachclub worden je familieleden meteen ondergedompeld in een mediterrane sfeer. Het prachtige panorama over het water maakt het plaatje compleet. Een stukje Cote d'Azur in Midden-Limburg!

 

 

BELEEF  DE DOLSTE PRET MET FAMILIE UITJES LIMBURG

Met een groepsuitje op Fun Beach beleef je met de hele familie de dolste pret!

Zoals bij het klootschieten, een ludiek spel waarbij het de kunst is om met je team in zo min mogelijk worpen met de 'kloot' (een oud-Hollandse benaming voor houten bal of kogel) in zo'n anderhalf uur een parcours af te leggen.

Eveneens sportief gaat het eraan toe bij de Soccer Games: bij dit programma met vier wel heel bijzondere voetbalspellen wordt het balgevoel van je familieleden op alle mogelijke manieren op de proef gesteld.  Het ultieme uitje Limburg heet Fun Adventure, waarbij het lachen, gieren en brullen is geblazen bij ludieke activiteiten als bubble football, sumoworstelen, Flintstone race, vlotvaren en reuzepuzzel.

Bij Expeditie Robinson wordt je gezelschap onderworpen aan een serie beproevingen die niet veel onder doen voor die van het gelijknamige tv-programma.

Is je familie meer van het quizzen? In dat geval kunnen jullie je uitleven bij de  Ik Hou van Holland Party waarbij de groep wordt onderverdeeld in diverse teams die vervolgens worden getest op hun kennis over typisch Hollandse weetjes. Bij de Middeleeuwse wapenstrijd staat de lol in het schieten met blaaspijp, kruisboog en andere eeuwenoude wapens voorop. 

De Jongens versus Meiden is een wervelende spelshow waarbij de mannen binnen je familie het opnemen tegen de vrouwen. Wie is het sterkere geslacht? En bij het programma Archery Tag kunnen je familieleden op elkaar kunnen schieten zonder dat het echt pijn doet.

 UITJES LIMBURG OP HET WATER

Bij groepsactiviteiten Limburg op Fun Beach vormen de activiteiten op het water een absoluut hoogtepunt. In de Watersports Area kun je met de hele familie deelnemen aan spectaculaire watersporten zoals flyboarden, jetpacken of wakeboarden.

Zit je meer te denken aan een leerzame of creatieve workshop om invulling te geven aan je familiedag? Ga dan bijvoorbeeld met z'n allen trommelen op Afrikaanse instrumenten bij de percussieworkshop, zelf bonbons maken, een partijtje schermen, een kunstwerk maken bij een schilderworkshop of workshop graffiti spuiten of  leren salsadansen.

LEUKE GROEPSUITJES MAKEN JE FAMILIEDAG TOT EEN SUCCES

Of het nu zomer of winter is: in elk jaargetijde en bij elk weer zul je bij Fun Beach  met je familie een geweldig Limburgs uitje beleven. Voor leuke groepsuitjes is dit recreatiepark 'the place to be'!

Hier vind je groepsactiviteiten Limburg in alle soorten en maten. Het ervaren team van Fun Beach Group Events kan je passend advies geven bij de opbouw van een geslaagde familiedag.

Begin de dag bijvoorbeeld rustig met koffie en vlaai en ga daarna een ludiek, sportief groepsuitje of een creatieve workshop doen. En sluit de familiedag vervolgens af met een uitgebreide beachbarbecue op het terras van Beachclub Degreez. Of misschien ga je wel liever voor een High Tea on the Beach of een Finger Food Festival met tal van exotische hapjes. Het een en ander uiteraard naar wens in combinatie met een drankarrangement.

Fun Beach Group Events regelt het voor je. Hoe dan ook, over zo'n bijzondere familiedag zal nog lang worden nagepraat!

 

OOK OP FUN BEACH: KINDERFEEST LIMBURG

Zijn er ook (jonge) kinderen van de partij bij je familiedag of, sterker nog: bestaat zowat het hele gezelschap uit kinderen? Dat treft, want ook kinderen kunnen zich helemaal uitleven bij Fun Beach Group Events.

Bij de Kids Fun Party kun je zélf een mix van vier games uitkiezen, waaronder doldwaze activiteiten zoals sumoworstelen, levend tafelvoetbal, vlotvaren, rodeobed, funny soccer, reuzepuzzel en Aqua Roller, waarbij de kids zich in een opblaasrad als een hamster over het water voortbewegen.

Voor durfals vanaf 10 jaar is een kinderfeestje wakeboarden  een happening om nooit meer te vergeten. Ook goed om te weten: op het Fun Beach Event & Leisurepark is een verschoongelegenheid voor baby's standaard aanwezig. Daarnaast is altijd een afgesloten ruimte voor het voeden van baby's beschikbaar.

DIT ZEGGEN ONZE KLANTEN OVER EEN FAMILIEDAG OP FUN BEACH:


"Een familiedag op Fun Beach zorgt voor het perfecte familiegevoel"

"Bij de Flintstone race hebben jong en oud zich kostelijk vermaakt"

"De percussieworkshop met aansluitend een beachbarbecue viel bij iedereen goed in de smaak"

"De hele familie vond de prachtige locatie aan het water geweldig!"

"Het is lang geleden dat we met de hele familie zoveel lol hebben beleefd!"

 

STEL ZELF EEN FAMILIEDAG OP MAAT SAMEN

Wil je ook een tot in de puntjes verzorgde familiedag boordevol avontuur en plezier?  Kijk dan op de arrangementenpagina en stel zelf je programma op maat samen. Natuurlijk kunnen wij ook een programma op maat voor je familie maken.  Heb je nog vragen of staat de door jou gewenste activiteit of workshop er niet bij? Aarzel dan niet en neem tijdens kantooruren via de chatbox op de arrangementenpagina contact op met een van onze medewerkers. Zij geven meteen antwoord  op al je vragen. Bellen of mailen kan natuurlijk ook, via tel. 0475- 57 90 80 of info@funbeach.nl.

Natuurlijke ligging

 

Natuurlijke ligging Limburg

 

Fun Beach Group Events beschikt over een prachtige locatie waar alle arrangementen plaatsvinden. Onze locatie ligt in de natuur midden in het Limburgse Maasplassen-gebied. Fun Beach is gemakkelijk en snel te bereiken vanaf de A2 en de A73 en beschikt over ruime gratis parkeermogelijkheden.

Schoon water

 

Schoonwater Limburg

 

Het event-terrein is 11 hectare groot en heeft een prachtig meer met wit zandstrand waarin ook gezwommen mag worden. Het meer wordt gevoed door grondwater en is daardoor van zeer hoge kwaliteit. Al 7 jaar op rij hebben we dan ook de blauwe vlag mogen ontvangen (Europees Ecokeur-merk voor schone en veilige stranden).

Beachclub

 

Beachclubs Limburg

 

Vóór, tijdens of na je activiteit kun je genieten van een heerlijk drankje of hapje op één van de gezellige horecapunten rondom het strand van het Fun Beach Event & Leisurepark. Grotere gezelschappen kunnen daarvoor terecht bij onze stijlvolle Beachclub Degreez

Lees meer

 

Onderstaand een impressie van het decor waarin we graag uw Group Event organiseren.