lekker eten en drinken bij één van onze beachclubs

Voor, tijdens en na uw activiteiten kunt u heerlijk eten en drinken bij één van onze beachclubs. Beide beachclubs zijn gelegen op het Fun Beach Event & Leisurepark en bieden u de ideale combinatie voor een compleet dagje uit op één locatie.

Gezellig samen eten en borrelen bij Strandpaviljoen Wakers Lounge. Genieten op het loungeterras met panoramaview over het water en de Watersports Area. Strandpaviljoen Wakers Lounge is niet voor niks door Strand Nederland verkozen tot beste zoetwaterpaviljoen van Nederland.

Grotere gezelschappen kunnen terecht bij onze eventlocatie Beachclub Degreez. Een klassieke beachclub op houten palen in het witte zand met een heerlijke veranda en meterslange pier in het water. Beachclub Degreez is rondom omgeven door een groot terras met een prachtig uitzicht over de plas.

Hieronder treft u een overzicht van onze mogelijkheden. Mocht uw wens er niet tussen staan, horen wij dit uiteraard graag. Fun Beach Group Events biedt tevens gerechten en drankjes op maat en kan speciaal voor uw gezelschap het juiste aanbod samenstellen. De mogelijkheden bespreken wij graag persoonlijk met u. Twijfel niet en neem gerust contact met ons op.
Fun Beach Group Events is telefonisch bereikbaar via 0475 - 579080.

 

Beach Barbecue

Lekker en gezellig dineren tijdens een Beach Barbecue bestaande uit diverse vleesgerechten, salades, stokbrood en sauzen.
 

Lees meer
Vanaf 12
120 min.

Drank arrangement

Geen gedoe met bonnetjes of rondjes geven, u kunt 2 uur lang onbeperkt consumpties nuttigen. Alleen te boeken in combinatie met food.
 

Lees meer
Vanaf 12
120 min.

Beach Lunch

Deze lunch bestaat uit een heerlijk vers kopje soep van de dag en diverse soorten vers belegde baquettes en zachte broodjes.
 

Lees meer
Vanaf 12
60 min.

Bourgondische Bitterballen

De lekkerste bitterballen van Limburg; de goed gevulde bal met heerlijk rundvlees. Vermelde prijs is gebaseerd op 4 stuks per persoon.

Lees meer
Vanaf 12
30 min.

Koffie en Vlaai

Geniet van een heerlijke punt verse Limburgse vlaai met 2 verse kopjes koffie of thee. Leuk om mee te beginnen of als tussendoortje.
 

Lees meer
Vanaf 12
30 min.

Snackpakket

Het snackpakket bestaat uit een snack, een heerlijke puntzak verse frites met mayonaise of curry en een blikje fris naar keuze.
 

Lees meer
Vanaf 12
30 min.

Smulpakket Kids

Hier zullen de vingers bij afgelikt worden. Het Smulpakket Kids bestaat uit een blikje fris, snack en heerlijke puntzak verse frites.
 

Lees meer
Vanaf 12
30 min.

Ben & Jerry's

Als lekker fris tussendoortje of als zoete afsluiter, het wordt smullen geblazen van het heerlijke Ben & Jerry's Cookie Dough ijsje.
 

Lees meer
Vanaf 12
15 min.

 

Bij Fun Beach Group Events in Panheel kun je alle activiteiten combineren met een uitgebreid aanbod food & drinks. Neem voor meer informatie en mogelijkheden gerust contact met ons op: 0475 - 579 080.