take away corners on the beach, VOOR DE LEKKERSTE FOOD & DRINKS

Een groepsuitje is natuurlijk niet compleet zonder een hapje en een drankje. Verspreid over het Fun Beach Event & Leisurepark vind je diverse  take away corners, voor de lekkerste food & drinks. Wil je het nog luxer hebben? De stijlvolle Beachclub Degreez of de exclusieve outdoorbar Beach View bieden alles wat je culinaire hartje begeert! Op deze sfeervolle loungeplekken met een schitterend panoramaview over het water is het heerlijk relaxen. Hier kun je bijvoorbeeld genieten van een uitgebreide beachlunch of beachbarbecue. Of wat dacht je van een high tea on the beach? Er is voor ieder wat wils, het is maar net waar jullie groep trek in heeft.

BEACHCLUB DEGREEZ

Zijn jullie met een groter gezelschap? In dat geval is een beachlunch of een beachbarbecue in onze exclusieve Beachclub Degreez een goed idee. Het decor is indrukwekkend: een klassieke beachclub op houten palen in het witte zand met een fraaie veranda en meterslange pier in het water. Je waant je aan de Cote d’Azur! Plof neer in de comfortabele loungesets op het panoramaterras en proef ondertussen van een zomerse salade of nip aan een exotische cocktail.  Of kies voor een levendig live cooking-concept waarbij een chef-kok jullie food-arrangement op echt vuur gaat bereiden.  Of misschien wil je liever zelf achter de grill staan? Het kan allemaal!

BEACH view

Speciaal voor de wat kleinere gezelschappen heeft het Fun Beach Event & Leisurepark een gloednieuw horecapunt:
Beach View. Vanaf dit wat hoger gelegen gedeelte van Fun Beach kijk je prachtig uit over het hele park. In de grote outdoorbar met twee barbecues, compleet met luxe loungefauteuils,  komt je groep helemaal niets tekort. Ook aan een omkleedruimte met opfrismogelijkheid is gedacht, zodat je daarna bij de barbecue extra kunt genieten van een welverdiend fris getapt biertje en een lekker stukje vlees. Kortom, culinair relaxen in optima forma!

 

GENIET VAN HET ULTIEME BEACHGEVOEL

Bij Fun Beach Group Events kun je alle kanten op. Hoe klein of groot jullie groep ook is: je kunt je activiteiten perfect combineren met de lekkerste foods & drinks. Of dat nu op een van de gezellige take away corners on the beach is, op het loungeterras van onze stijlvolle Beachclub Degreez of in onze exclusieve outdoorbar Beach View: jullie genieten hoe dan ook van het ultieme beachgevoel.  

Hieronder zie je een greep uit onze culinaire mogelijkheden. Mocht jullie wens er niet tussen staan, dan horen wij dat graag. Fun Beach Group Events biedt tevens gerechten en drankjes op maat. Speciaal voor jullie gezelschap stellen wij het gewenste food & drinks-aanbod samen. Twijfel niet en neem gerust contact met ons op. Fun Beach Group Events is bereikbaar via tel. 0475-579080.

 

 

Beach Barbecue

Lekker en gezellig grillen tijdens de Beach Barbecue bestaande uit een keur aan vleesgerechten, verse salades, stokbrood met kruidenboter en sauzen.

Lees meer
Vanaf 12
120 min.

Beach Lunch

Deze lunch bestaat uit een heerlijk vers kopje soep van de dag en diverse soorten vers belegde luxe harde broodjes.

Lees meer
Vanaf 12
60 min.

Drank arrangement

Geen gedoe met bonnetjes of rondjes geven, u kunt 2 uur lang onbeperkt consumpties nuttigen. Alleen te boeken in combinatie met een beach barbeque.
 

Lees meer
Vanaf 12
120 min.

Koffie met taartenfestijn

Geniet van een heerlijk stuk taart met 2 verse kopjes koffie of thee. Leuk om mee te beginnen of als tussendoortje.

Lees meer
Vanaf 12
30 min.

Koffie met vlaai

Geniet van een heerlijk stuk Limburgse vlaai met 2 verse kopjes koffie of thee. Leuk om mee te beginnen of als tussendoortje.

Lees meer
Vanaf 12
30 min.

Luxe Beach Barbecue

Een lekkere uitgebreide luxe Barbecue bestaande uit: diverse vleesgerechten, vissoorten, verse salades, sauzen en natuurlijk stokbrood met kruidenboter.

Lees meer
Vanaf 12
120 min.

Snackpakket

Lekker en makkelijk. Ons snackpakket bestaat uit een snack, een heerlijke puntzak verse frites met mayonaise of curry en een blikje fris naar keuze.
 

Lees meer
Vanaf 12
30 min.

High Tea on the Beach

Stel je eens voor een tafel vol lekkers op een terras aan het water met uitzicht op een beach. Een high tea on the beach. Bij ons kan het!

Lees meer
Vanaf 12
Tot 100
90 min.

Ben & Jerry's

Als lekker fris tussendoortje of als zoete afsluiter, het wordt smullen geblazen van het heerlijke Ben & Jerry's Cookie Dough ijsje.
 

Lees meer
Vanaf 12
15 min.

Chips en ijs

Een lekkere versnapering voor de kids. Een Ola Raket waterijsje en een zakje Lays chips om lekker te snacken.
 

Lees meer
Vanaf 12
15 min.

 

Bij Fun Beach Group Events in Panheel kun je alle activiteiten combineren met een uitgebreid aanbod food & drinks. Neem voor meer informatie en mogelijkheden gerust contact met ons op: 0475 - 579 080.