lekker eten en drinken bij één van onze beachclubs

Voor, tijdens en na uw activiteiten kunt u heerlijk eten en drinken bij één van onze beachclubs. Beide beachclubs zijn gelegen op het Fun Beach Event & Leisurepark en bieden u de ideale combinatie voor een compleet dagje uit op één locatie.

Gezellig samen eten en borrelen bij Strandpaviljoen Wakers Lounge. Genieten op het loungeterras met panoramaview over het water en de Watersports Area. Strandpaviljoen Wakers Lounge is niet voor niks door Strand Nederland verkozen tot beste zoetwaterpaviljoen van Nederland.

Grotere gezelschappen kunnen terecht bij onze eventlocatie Beachclub Degreez. Een klassieke beachclub op houten palen in het witte zand met een heerlijke veranda en meterslange pier in het water. Beachclub Degreez is rondom omgeven door een groot terras met een prachtig uitzicht over de plas.

Hieronder treft u een overzicht van onze mogelijkheden. Mocht uw wens er niet tussen staan, horen wij dit uiteraard graag. Fun Beach Group Events biedt tevens gerechten en drankjes op maat en kan speciaal voor uw gezelschap het juiste aanbod samenstellen. De mogelijkheden bespreken wij graag persoonlijk met u. Twijfel niet en neem gerust contact met ons op.
Fun Beach Group Events is telefonisch bereikbaar via 0475 - 579080.

 

Beach Burger menu

Sluit je arrangement af bij Strandpaviljoen WakersLounge met ons heerlijke Black Angus hamburger menu met lekkere friet en vers garnituur. 

Lees meer
Vanaf 1
Tot 200
30 min.

Beach Barbecue

Lekker en gezellig grillen tijdens de Beach Barbecue bestaande uit een keur aan vleesgerechten, verse salades, stokbrood en sauzen.

Lees meer
Vanaf 12
120 min.

Beach Lunch

Deze lunch bestaat uit een heerlijk vers kopje soep van de dag en diverse soorten vers belegde baquettes en zachte broodjes.

Lees meer
Vanaf 12
60 min.

Finger Food Festival

Aan het eind van je arrangement nog lekker naborrelen? Kies dan voor het fingerfood festival. Een mega groot bord vol finger food.

Lees meer
Vanaf 12
30 min.

Drank arrangement

Geen gedoe met bonnetjes of rondjes geven, u kunt 2 uur lang onbeperkt consumpties nuttigen. Alleen te boeken in combinatie met food.
 

Lees meer
Vanaf 12
120 min.

Koffie en Vlaai

Geniet van een heerlijke punt verse Limburgse vlaai met 2 verse kopjes koffie of thee. Leuk om mee te beginnen of als tussendoortje.

Lees meer
Vanaf 12
30 min.

Grill Master

Toch liever niet zelf grillen tijdens onze beach barbeque's of outdoor cooking? Dan regelen we graag een ervaren grill master voor je.

Lees meer
Vanaf 12
Tot 100
120 min.

Beach Barbecue Deluxe

Een lekkere uitgebreide luxe Barbecue bij één van onze beachclubs met terras aan het water. Diverse vleesgerechten, vis, verse salades, sauzen en natuurlijk stokbrood met kruidenboter.

Lees meer
Vanaf 12
120 min.

Snackpakket

Lekker en makkelijk. Ons snackpakket bestaat uit een snack, een heerlijke puntzak verse frites met mayonaise of curry en een blikje fris naar keuze.
 

Lees meer
Vanaf 12
30 min.

High Tea on the Beach

Stel je eens voor een tafel vol lekkers op een terras aan het water met uitzicht op een beach. Een high tea on the beach. Bij ons kan het!

Lees meer
Vanaf 12
Tot 100
90 min.

Ben & Jerry's

Als lekker fris tussendoortje of als zoete afsluiter, het wordt smullen geblazen van het heerlijke Ben & Jerry's Cookie Dough ijsje.
 

Lees meer
Vanaf 12
15 min.

Chips en ijs

Een lekkere versnapering voor de kids. Een Ola Raket waterijsje en een zakje Lays chips om lekker te snacken.
 

Lees meer
Vanaf 12
15 min.

Outdoor Cooking

Lekker zelf aan de slag. Wij zorgen voor hout, een bijzondere vuurschaal, vlees, vis, groenten, sauzen en kruiden. En natuurlijk een leuke overdekte plek op onze beach. De rest is aan jullie.

Lees meer
Vanaf 12
Tot 50
120 min.

 

Bij Fun Beach Group Events in Panheel kun je alle activiteiten combineren met een uitgebreid aanbod food & drinks. Neem voor meer informatie en mogelijkheden gerust contact met ons op: 0475 - 579 080.