FUN BEACH EVENT & LEISUREPARK, DE IDEALE LOCATIE VOOR UW SCHOOLREISJE!

Voor u als leerkracht is het steeds opnieuw weer een uitdaging om een geschikte locatie te vinden voor uw jaarlijks schoolreisje. Als geen ander weet u hoeveel er komt kijken bij het organiseren van een geslaagde schoolreis. Uw leerlingen moeten zich tijdens een schoolreisje uitstekend kunnen amuseren en er het liefst ook nog iets van opsteken. Daarnaast speelt een optimale bereikbaarheid van de bestemming een grote rol en moet de veiligheid van de leerlingen uiteraard gewaarborgd zijn. Het Fun Beach Event & Leisurepark in het Midden-Limburgse Panheel heeft alles in huis om uw schoolreis ideeën tot leven te brengen!

 

EEN SCHOOLREISJE LIMBURG: LUDIEK EN LEERZAAM

Waarom is het Fun Beach Event & Leisurepark de ideale bestemming voor een schoolreisje?
Heel eenvoudig: omdat uw leerlingen hier alles vinden wat hun hartje begeert.

Dat begint al met het Mega Aquapark, de ultieme waterattractie van Fun Beach The Beach. Dit 2.000 m² grote landschap van drijvende speeltoestellen staat garant voor urenlang spetterend klauter-, glij- en springplezier.

Als u het niet alleen wilt laten bij vrijblijvend ravotten, kunt u ook kiezen voor een geheel verzorgde dag. Zo kan bij het
Kids Fun-programma worden gekozen uit vier verschillende games waarbij de kinderen ook nog wat opsteken over teamwork,
waaronder levend tafelvoetbal, sumoworstelen, vlotvaren, reuzepuzzel, blaaspijp schieten, rodeobed, Flintstone race en bamboo building. Ludiek én leerzaam tegelijk!

Mocht u zich afvragen of uw beschikbare budget toereikend is voor een schoolreisje? Ook daarover hoeft u zich weinig zorgen te maken, want de prijzen op Fun Beach zijn afgestemd op de financiële mogelijkheden van de meeste scholen. Voor elk budget is er wat wils: al vanaf € 4,75 per persoon kunt u uw leerlingen de dag van hun leven bezorgen!
 

EEN SCHOOLREISJE OM VAN TE SMULLEN

Met hulp van het team van Fun Beach Group Events is een geslaagde schoolreis organiseren geen kunst. De ervaren medewerkers van dit leukste dagstrand van Limburg hebben creatieve schoolreis ideeën in overvloed!

Met een schoolreis bij Fun Beach Group Events gaan de jongens en meisjes ongedwongen aan de slag. Neem nou het arrangement met de veelzeggende naam 'Leukste schoolreisje van Limburg' , waarbij de kinderen zich op vakantie wanen.
Hierbij luidt het devies 'Niks moet, (bijna) alles mag'.  

Behalve klimmen en glijden op het Mega Aquapark kunnen de leerlingen ook genieten van tal van gratis activiteiten, zoals een springkussen of een partijtje beachvolleybal. En mocht het onverhoopt pijpestelen regenen? Dan is er geen man overboord, want dan kan het outdoorarrangement kosteloos worden omgezet naar een binnenprogramma in de stijlvolle beachclubs van Fun Beach: Beachclub Degreez.

Met een goed gevuld smulpakket, bijvoorbeeld bestaande uit een lekkere puntzak biologische friet, chips of ijs, 
maakt u uw schoolreisje helemaal compleet.

 SCHOOLREISJE AQUA FUN LIMBURG

Vallen de mussen van het dak en is het in het leklokaal bijna niet meer te harden?

Met het programma Schoolreisje Aqua Fun Limburg vindt u voor uw leerlingen de nodige verkoeling! Behalve zwemmen en ravottten op het Mega Aquapark kunnen de leerlingen gratis meedoen aan een partijtje voetbalboarding of beachvolleybal en zich uitleven op het springkussen en het speeleiland.

Als extraatje krijgen de kids een huurpenning die recht geeft op het dobberen met een kano, een waterfiets of een radarbootje. En alsof  dat nog niet genoeg is, mag iedereen ook nog zijn evenwicht testen op een supplank en plaatsnemen in de Aqua Roller, een reusachtige opblaasbal waarmee je over het water kunt lopen.

Beschikken niet alle leerlingen over een zwemdiploma? Geen nood, want in het speciaal gemarkeerde ondiepe gedeelte van de Kids Zoneis ook voor de niet-zwemmers veilige waterpret gegarandeerd.  En bovendien is er op het droge ook meer dan voldoende vermaak, zoals in de vorm van een springkussen of een partijtje beachvolleybal.

EEN SCHOOLREISJE WAARBIJ VEILIGHEID VOOROP STAAT

Als het gaat om ultieme waterpret in combinatie met leerzame en ludieke games kunt u op het Fun Beach Event & Leisurepark alle kanten op, zoveel is duidelijk.

Bij een schoolreis organiseren komen echter ook nog vele andere zaken kijken. Ook wat dat betreft ontbreekt het op dit leukste dagstrand van Limburg aan niets.

Dankzij zijn centrale ligging in Limburg en de nabijheid van de snelweg A2 en A73 is Fun Beach optimaal bereikbaar. Het ruime gratis parkeerterrein biedt ook voor bussen volop ruimte. Vanaf het terras van Strandpaviljoen Wakers Lounge of Beachclub Degreez heeft u een perfect overzicht over het hele recreatiepark, zodat u het reilen en zeilen van de leerlingen te allen tijde goed in de gaten kunt houden.

En wordt het weer hoog tijd om huiswaarts te gaan? Dankzij de omroepinstallatie is het een koud kunstje om alle leerlingen tijdig op het afgesproken verzamelpunt te krijgen, zodat u als leerkracht  niet naar iedere afzonderlijke leerling op zoek hoeft. In plaats daarvan kunt u nog even genieten van de gratis koffie en thee die er is voor alle leerkrachten en overige volwassenen die het schoolreisje begeleiden. Aan alles is gedacht!
 

EEN SCHOOLREISJE MET KRAAKHELDER ZWEMWATER

Vergeet overigens niet om uw badkleding mee te nemen om zélf  een verfrissende duik te nemen in het kraakheldere water.

Dat is echt de moeite waard, want Fun Beach is als eerste strand in Limburg onderscheiden  met de Blauwe Vlag, een internationale milieuonderscheiding.

En dat is nog niet alles, want de ANWB riep Fun Beach The Beach uit tot één van de beste binnenstranden van Nederland. Bijna nergens kun je dan ook zo schoon en veilig zwemmen als hier.

Veiligheid staat bij Fun Beach sowieso voorop, want alle instructeurs zijn gecertificeerd door de Stichting Veilig Werken Buitensport (SVWB). Daardoor bent u ervan verzekerd dat de leerlingen bij de diverse games en andere outdooractiviteiten deskundig worden begeleid, zodat hen niets kan overkomen. De zorg over uw leerlingen kunt u dus met een gerust hart overlaten aan onze deskundige instructeurs.

HET SCHOOLJAAR BEGINT GOED MET EEN SCHOOLREISJE BIJ FUN BEACH

Een schoolreisje Limburg op het Fun Beach Event & Leisurepark is hoe dan ook een origineel en actief uitje waar uw leerlingen nog lang aan zullen terugdenken. Het bewijs is er: in het afgelopen jaar namen in totaal al meer dan vijftienhonderd leerlingen in de leeftijd vanaf tien jaar deel aan een schoolintroductie op Fun Beach. Navraag bij de deelnemende scholen leert dat dit succes als volgt te verklaren is: het begin van een schooljaar is een spannende tijd. Van leerlingen wordt tegenwoordig vaak al op jonge leeftijd veel gevraagd. Dan is het wel zo fijn om het schoolseizoen te beginnen met een leuke groepsactiviteit. Bij een schoolintroductie op Fun Beach leren de schoolkinderen elkaar in een ontspannen sfeer meteen beter kennen. Ook dat is volgens de leerkrachten een belangrijke meerwaarde. Zowel voor leerkrachten als leerlingen is een dag boordevol ludieke en sportieve teambuildingactiviteiten - zoals vlot bouwen, boogschieten en levend tafelvoetbal - een ideale start van het intensieve schooljaar dat voor de deur staat. Wat de leerkrachten ook zeer waarderen, is de  passende catering met verantwoorde, gezonde voeding op Fun Beach.

Noteer het dus alvast in uw agenda voor het begin van het volgende schooljaar, want een schoolintroductie was nog nooit zo leuk en spannend als op Fun Beach!

Staat u ook te popelen om voor uw klas of school een schoolreisje te organiseren op het Fun Beach Event & Leisurepark? Op dearrangementenpagina van Fun Beach Group Events kunt u zien wat de mogelijkheden zijn en zelf een dagprogramma  op maat samenstellen. Heeft u vragen, of staat het gewenste schoolreisje er niet bij? Aarzel dan niet en neem tijdens kantooruren via de chatbox op de arrangementenpagina contact op met een van onze medewerkers. Zij geven meteen antwoord op al uw vragen. Bellen of mailen kan natuurlijk ook, via tel. 0475- 57 90 80 of info@funbeach.nl
 

Natuurlijke ligging

 

Natuurlijke ligging Limburg


Fun Beach Group Events beschikt over een prachtige locatie waar alle arrangementen plaatsvinden. Onze locatie ligt in de natuur midden in het Limburgse Maasplassen gebied. Fun Beach is gemakkelijk en snel te bereiken vanaf de A2 en de A73 en beschikt over ruime gratis parkeermogelijkheden.

Schoon water

 

Schoonwater Limburg


Het event-terrein is 11 hectare groot en heeft een prachtig meer met wit zandstrand waarin ook gezwommen mag worden. Het meer wordt gevoed door grondwater en is daardoor van zeer hoge kwaliteit. Al 7 jaar op rij hebben we dan ook de blauwe vlag mogen ontvangen (Europees Ecokeur-merk voor schone en veilige stranden).

Beachclub

 

Beachclubs Limburg


Vóór, tijdens of na je activiteit kun je genieten van een heerlijk drankje of hapje op één van de gezellige horecapunten rondom het strand van het Fun Beach Event & Leisurepark. Grotere gezelschappen kunnen daarvoor terecht bij onze stijlvolle Beachclub Degreez

Lees meer

 

Onderstaand een impressie van het decor waarin we graag uw Group Event organiseren.