Prijs p.p. (€)

DE beste TEAMBUILDING activiteiten in LIMBURG

Kies onderstaand de leukste teambuilding activiteiten van Limburg uit en voeg ze toe aan de Fun Basket. Klaar met uitkiezen? Klik dan op de Fun Basket en volg de stappen voor een offerte aanvraag. Zodra deze is verzonden gaan wij voor u aan de slag en nemen we binnen 24 uur contact met u op.

Heeft u vragen, staat de door u gewenste teambuilding activiteit er niet tussen of wilt u een aanbod op maat? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op via 0475 - 579080 of stuur een email naar info@funbeach.nl
 

Samen sta je sterk. Dat kunnen jullie bewijzen bij deze Teambuilding Challenge boordevol ludieke en spannende groepsactiviteiten waarbij samenwerking en plezier centraal staan. Wie in jullie groep blijken de volgzame types en wie ontpopt zich als een ware leider? 

Lees meer
Vanaf 12
120 min.

Samen met je teamgenoten moet je zien te overleven door middel van de elementen uit de natuur. Er is geen seconde te verliezen, dus is het zaak om de handen uit de mouwen te steken. Samenwerken is de basis bij deze Expeditie Robinson die niet veel onder doet voor het gelijknamige tv-programma!
 

Lees meer
Vanaf 12
150 min.

De Highland Games zijn de ultieme uitdaging voor mannen en vrouwen die een stoere krachtmeting niet schuwen. Onverzettelijkheid, moed, kracht en eensgezindheid zijn onmisbare eigenschappen. Wie laat het best zijn spieren zien?

 

Lees meer
Vanaf 12
150 min.

Fun Adventure L is het ultieme outdooruitje in Limburg! Jullie bepalen zelf wat jullie gaan doen. Kies de 4 leukste activiteiten uit een groot aantal ludieke, sportieve, spannende en hilarische games. En maak de ultieme mix voor een onvergetelijke dag met je familie, vriendenclub of bedrijf!
 

Lees meer
Vanaf 12
Tot 200
120 min.

Samen met je teamgenoten ga je de top van de vulkaan Yureac beklimmen. Een verraderlijke tocht met veel obstakels. Deze beproevingen kun je alleen overwinnen als je team optimaal samenwerkt en beschikt over voldoende daadkracht en efficiency. Maar ook een gezonde portie humor is onmisbaar om deze spannende uitdaging tot een goed einde te brengen. Wie gaat er uiteindelijk dansen op de vulkaan?

 

Lees meer
Vanaf 30
Tot 500
180 min.

Een stapel bamboestokken en een handvol elastieken. Daar zul je het mee moeten doen! Stel je voor, hiermee kun je een toren bouwen die staat als een huis! Maar wat bouwkundig inzicht en vooral teamwork kan geen kwaad. Want anders valt je bamboetoren al snel in elkaar als een kaartenhuis. Samen sta je sterk!
 

Lees meer
Vanaf 25
60 min.

Spelen met legosteentjes? Zijn we daar niet wat te oud voor? Na het deelnemen aan deze LEGO® SERIOUS PLAY® teambuilding zullen jij en je collega's daar ongetwijfeld anders over denken! Want zoveel is duidelijk: dit is serious business!
(Prijs op aanvraag)
 

Lees meer
Vanaf 8
180 min.

Als trendsetter bij uitstek heeft Fun Beach het wiel opnieuw uitgevonden. En dat in de waarste zin van het woord! Met deze zelfbalancerende elektrische voertuigen kun je letterlijk alle kanten op! 

Lees meer
Vanaf 12
90 min.

Al lang vóórdat koning voetbal ons land regeerde, was Nederland in de ban van een ander balspel: klootschieten. Rond 1300 was dit behendigheidsspel razend populair. Wil je een ludiek uitje met je personeel, familie of vrienden? Dan is een partijtje klootschieten ideaal!


 

Lees meer
Vanaf 6
Tot 300
120 min.

Zoef! Met grote snelheid verlaat de pijl de boog. Oei, je hebt een tegenstander vol geraakt! Maar geen paniek, want dankzij de speciale pijlen kunnen de twee teams naar hartelust op elkaar schieten zonder dat het echt pijn doet!

 

Lees meer
Vanaf 12
Tot 50
90 min.

Fun Adventure XL is het ultieme outdooruitje in Limburg! Jullie bepalen zelf wat jullie gaan doen. Kies de 5 leukste activiteiten uit een groot aantal ludieke, sportieve, spannende en hilarische games. En maak de ultieme mix voor jullie onvergetelijke dag met je familie, vriendenclub  of bedrijf!
 

Lees meer
Vanaf 12
150 min.

Dat lijkt wel een waterfiets! Goed geraden, maar wel een heel futuristische. Eentje waarop je niet hard hoeft te trappen maar wel ritmisch heen en weer moet huppelen. Eens proberen. Hup, hup, hup…. Joepie, wat een sensatie, ik zweef! Maar opgelet: wel blijven doorhuppelen! Anders zinkt de Aquaskipper onherroepelijk als de Titanic.
 

Lees meer
Vanaf 8
Tot 25
120 min.

Al heb je nog nooit van je leven een penseel in je handen gehad, onder leiding van een professioneel kunstenaar slaagt je team er ongetwijfeld in om een kunstwerk van formaat tot stand te brengen.

 

Lees meer
Vanaf 15
90 min.

Ga aan de slag met de djembé, doem doem of een ander authentiek Afrikaans instrument. Niemand ontkomt aan het ritme van de jungle!  Geen reden om van slag te raken, want muziek is een universele taal. Trommel er naar hartelust op los!
 

Lees meer
Vanaf 20
90 min.

Kruip in de huid van Zorro of de drie musketiers. Neem geen genoegen met een plekje achter de schermen en ga het duel aan met je vrienden, familieleden of collega’s. Wie is de baas op het veld? En garde!


 

Lees meer
Vanaf 20
90 min.

Een onbeschilderde muur is maar saai, vind je ook niet? Hoog tijd om daar verandering te brengen! Normaal gesproken is het zomaar spuiten van graffiti wettelijk verboden, maar in deze workshop mag je je creatief helemaal laten gaan!
 

Lees meer
Vanaf 20
120 min.

In de film 'Cocktail' deed Tom Cruise als geen ander voor hoe het moet. In deze cocktail workshop doen wij dat nog eens dunnetjes over. Een professionele cocktailshaker leert jou de kneepjes van het vak. In no time maak en proef ook jij de meest kleurrijke en lekkere cocktails!
 

Lees meer
Vanaf 15
120 min.

Fun Adventure XXL is het ultieme outdooruitje in Limburg! Jullie bepalen zelf wat jullie gaan doen. Kies de 6 leukste activiteiten uit een groot aantal ludieke, sportieve, spannende en hilarische games. En maak de ultieme mix voor jullie onvergetelijke dag met je familie, vriendenclub of bedrijf!


 

Lees meer
Vanaf 12
180 min.

Niet schrikken. Zo bont als de heren van Jackass het maken, wordt het gelukkig niet. Toch zal je team tijdens dit arrangement geregeld de pijngrens opzoeken. Maak je borst maar alvast nat voor een aantal onverbiddelijke paingames, met als hoogtepunt de fameuze electrische spiraal en het ietwat onschuldigere spel met het antiblaf-bandje.
 

Lees meer
Vanaf 12
Tot 50
150 min.

TEAMBUILDING LIMBURG BEVORDERT DE SAAMHORIGHEID

Het is algemeen bekend dat een hecht team voor de beste resultaten zorgt; ook in uw bedrijf. Als u alles uit uw werknemers wilt halen, is het dan ook zaak om de saamhorigheid te bevorderen. Een plek die daar als het ware voor is gemaakt, is het Fun Beach Event & Leisurepark.

SAMEN STA JE STERK IN MIDDEN-LIMBURG

Samen sta je sterk, en op het Fun Beach Event & Leisurepark in Midden-Limburg is samenwerking dan ook een eerste vereiste. Zoals bijvoorbeeld bij Fun Adventure, een programma boordevol ludieke groepsactiviteiten met veelzeggende namen als barrel walk, reuzepuzzel, mijnenveld en skiloop. Bij de wervelende spelshow De Jongens tegen de Meisjes wordt duidelijk wie nu werkelijk het sterke geslacht is.  Bij het dagvullende programma Wie zou de mol zijn? probeert één van de deelnemers zo onopvallend mogelijk de opdrachten te saboteren.  De vraag is: is die collega van u nog wel zo betrouwbaar?

KOM TOT JEZELF OP FUN BEACH EVENT & LEISUREPARK

Je hebt alles gegeven, hoog tijd om weer even tot jezelf te komen. Dat kan nergens beter dan in Strandpaviljoen Wakers Lounge of Beachclub Degreez, uiteraard onder het genot van een drankje en een hapje. Ontdek het zelf met een teambuilding programma in Limburg!