VIER JE VRIJGEZELLENFEEST OP HET FUN BEACH EVENT & LEISUREPARK

Alvorens je beste vriend of vriendin in het huwelijksbootje stapt, willen jullie met hem of haar nog één keer het vrijgezellenbestaan vieren. Een vrijgezellenfeest op het Fun Beach Event & Leisurepark is daarvoor de ideale gelegenheid. Met je vriendenclub ben je in het hart van Midden-Limburg gelegen dagstrand en beachclub aan het goede adres voor een onvergetelijke ervaring! Doe samen mee aan te gekke groepsactiviteiten en workshops en geniet vóór, tijdens of na jullie activiteiten van heerlijk eten en  drinken aan de bar of op het luxe loungeterras van Beachclub Degreez. Kortom: als je kiest voor een vrijgezellenfeest op het Fun Beach Event & Leisurepark heb je op één locatie alles onder een dak voor een compleet dagje uit!

 

lekker eten en drinken bij onze beachclub

Voor, tijdens en na uw activiteiten kun je heerlijk eten en drinken bij één van onze beachclubs of op een van de horecapunten to go die verspreid over het Fun Beach Event & Leisurepark liggen. Kortom, alle ingrediënten voor een vermakelijk en smakelijk dagje uit zijn aanwezig!

 

VRIJGEZELLENFEEST VROUWEN: ALLESBEHALVE EEN GEZAPIG THEEKRANSJE!

De  bruiloft van jullie vriendin staat voor de deur. Alle reden om samen met je beste vriendinnen de bloemetjes nog eens uitgebreid buiten te zetten. Maar het liefst wel met een beetje pit. Op het schitterend aan het water gelegen Fun Beach Event & Leisurepark zit je dan helemaal goed.  Want een vrijgezellenfeest met je meidengroep bij Fun Beach Group Events is bepaald geen gezapig theekransje. Integendeel, bij meerdere ludieke groepsactiviteiten en workshops ga je met je vriendengroep helemaal los! Zet bijvoorbeeld jullie beste beentje voor bij een workshop salsadansen of ga met je vriendinnen het duel aan in een workshop schermen. Meer zin in een creatieve workshop? Doe dan bijvoorbeeld mee aan een workshop schilderen of een workshop graffiti spuiten.

 

VRIJGEZELLENFEEST MANNEN: ALLEEN VOOR MANNEN!

Jullie beste maat staat op het punt om te gaan trouwen. Al maandenlang bezorgt het je hoofdbrekens  hoe je samen met je vriendenclub nog één keer uit de band zou kunnen springen, en wel op een manier die de aanstaande echtgenoot nooit meer van z'n leven zal vergeten! Fun Beach Group Events biedt de oplossing en biedt mogelijkheden te over! Geldt voor jullie: hoe stoerder, hoe beter? Dan zijn de Highland Games echt iets voor jullie.  Bij dit ruige en veelzijdige programma zijn onverzettelijkheid, moed, kracht en eensgezindheid onmisbare eigenschappen en vliegt het testosteron zowat in het rond. Ook de Middeleeuwse wapenstrijd, waarbij een ware strijd op leven en dood wordt gevoerd, is echts iets voor mannen. Een vrijgezellenfeest is natuurlijk niet compleet zonder de nodige alcoholische versnaperingen. En wat is er nou mooier om dat te doen in de vorm van een workshop? Een workshop cocktails shaken of whisky proeven zullen dan ook ongetwijfeld in de smaak vallen. Wat op een vrijgezellenparty  met mannen onder mekaar uiteraard ook niet mag ontbreken, is een lekker glaasje bier. Ook wat dat betreft, komen jullie aan de bar of op het terras van Beachclub Degreez volop aan jullie trekken. Proost!

 

LUDIEKE WORKSHOPS

Het Fun Beach Event & Leisurepark in Panheel is optimaal bereikbaar vanaf de A2 en A73 en beschikt over ruime gratis parkeermogelijkheden. De mogelijkheden om hier een originele, ludieke, sportieve of creatieve invulling te geven aan jullie vrijgezellenfeest zijn bijna onbegrensd. Als het gaat om vrijgezellenfeest ideeën, kun je je volop laten inspireren door het omvangrijke aanbod van Fun Beach Group Events. Wat dacht je bijvoorbeeld van de volgende leuke activiteiten om je vrijgezellenfeest mee aan te kleden?  Leer je evenwicht te bewaren bij segway rijden, ga aquaskippen over het water van Fun Beach,  ervaar dat muziek een universele taal is bij een percussieworkshop of maak zelf overheerlijke chocolade bonbons bij een bon bon workshop.

 

 

LUDIEKE ACTIVITEITEN

Behalve voor een (korte) workshop kun je ook kiezen voor ludieke activiteiten met een gevarieerd volledig dagprogramma. Wij zetten er enkele voor je op een rij: Fun Adventure (het ultieme outdooruitje in Limburg waarbij het lachen, gieren en brullen geblazen is bij ludieke activiteiten als bubble football, sumoworstelen, Flintstone race, vlotvaren en reuzepuzzel), flyboarden of  wakeboarden (twee spectaculaire watersporten waarbij je als een superman boven het water van Fun Beach vliegt),  Expeditie Robinson (een serie beproevingen die niet veel onder doen voor die van het gelijknamige tv-programma), een Archery Tag (waarbij twee teams op elkaar kunnen schieten zonder dat het echt pijn doet) en een Ik Hou van Holland Party (waarbij jullie vriendengroep wordt onderverdeeld in diverse teams en vervolgens wordt getest op hun kennis over typisch Hollandse weetjes). Zoveel is duidelijk:  nergens anders als op het Fun Beach Event & Leisurepark kun je kiezen uit zoveel leuke activiteiten!

 

BOURGONDISCH GENIETEN OP DE VRIJGEZELLENAVOND

Een vrijgezellenfeest met je vrienden is natuurlijk niet compleet zonder een hapje en een drankje. Ook wat dat betreft, kun je op het Fun Beach Event & Leisurepark alle kanten op. Vóór, tijdens of na je activiteiten kun je heerlijk eten en drinken bij Beachclub Degreez, de stijlvolle beachclub met panoramaview over het water. Begin je vrijgezellendag bijvoorbeeld gezellig met koffie en vlaai. Stil rondom het middaguur de lekkere trek met een beachlunch, compleet met soep, vers belegde baguettes en zachte broodjes. Echt iets voor vrijgezellenfeest vrouwen: geniet van een High Tea on The Beach, een culinair vrouwenfeestje om je vingers bij af te likken. Ook bij een avondprogramma is het Bourgondisch genieten wat de klok slaat.  Voor een sfeervolle vrijgezellenavond is Outdoor cooking bijvoorbeeld ideaal; hierbij bereiden jullie zelf op een vuurschaal de lekkerste gerechten.  Of anders is een Finger Food Festival, met tal van exotische hapjes, dé manier om aan het eind  van de dag nog eens heerlijk na te borrelen.

 

DIT ZEGGEN ONZE KLANTEN OVER DE VRIJGEZELLENFEESTEN VAN GROUP EVENTS

"Een vrijgezellenfeest is nergens zo gezellig als op Fun Beach!"

"Geweldige locatie, midden in Limburg!"

"Nou, we hebben wat afgelachen bij de Fun Adventure!"

"Bij een volgend vrijgezellenfeest komen we zeker weer naar Fun Beach!"

"Ons vriendinnenclubje heeft erg genoten van de High Tea on the Beach"

"Bij de percussieworkshop ging iedereen helemaal los!"

“Perfecte bachelor party: eerst een hoop fun, daarna een heerlijke bbq en vervolgens op stap in Maastricht!”

Wil jij ook een vrijgezellenfeest houden waarover nog jaren wordt nagepraat? Kijk dan op de arrangementenpagina boordevol ludieke activiteiten of ludieke workshops en stel zélf een programma op maat samen. Heb je nog vragen of staat de door jou gewenste activiteit of workshop er niet bij? Aarzel dan niet en neem tijdens kantooruren via de chatbox op de arrangementenpagina contact op met een van onze medewerkers. Zij geven meteen antwoord op al je vragen.

Bellen of mailen kan natuurlijk ook, via tel. 0475- 57 90 80 of info@funbeach.nl.

Natuurlijke ligging

 

Natuurlijke ligging Limburg


Fun Beach Group Events beschikt over een prachtige locatie waar alle arrangementen plaatsvinden. Onze locatie ligt in de natuur midden in het Limburgse Maasplassen gebied. Fun Beach is gemakkelijk en snel te bereiken vanaf de A2 en de A73 en beschikt over ruime gratis parkeermogelijkheden.

Schoon water

 

Schoonwater Limburg


Het event-terrein is 11 hectare groot en heeft een prachtig meer met wit zandstrand waarin ook gezwommen mag worden. Het meer wordt gevoed door grondwater en is daardoor van zeer hoge kwaliteit. Al 7 jaar op rij hebben we dan ook de blauwe vlag mogen ontvangen (Europees Ecokeur-merk voor schone en veilige stranden).

Beachclub

 

Beachclubs Limburg


Vóór, tijdens of na je activiteit kun je genieten van een heerlijk drankje of hapje op één van de gezellige horecapunten rondom het strand van het Fun Beach Event & Leisurepark. Grotere gezelschappen kunnen daarvoor terecht bij onze stijlvolle Beachclub Degreez.

Lees meer

 

Onderstaand een impressie van het decor waarin we graag uw Group Event organiseren.