Prijs p.p. (€)

DE LEUKSTE WORKSHOPS IN LIMBURG

Kies onderstaand uw leukste workshop in Limburg uit en voeg ze toe aan de Fun Basket. Klaar met uitkiezen? Klik dan op de Fun Basket en volg de stappen voor een offerte aanvraag. Zodra deze is verzonden gaan wij voor u aan de slag en nemen we binnen 24 uur contact met u op.

Heeft u vragen, staat de door u gewenste workshop er niet tussen of wilt u een aanbod op maat? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op via 0475 - 579080 of stuur een email naar info@funbeach.nl
 

Kruip in de huid van Zorro of de drie musketiers. Neem geen genoegen met een plekje achter de schermen en ga het duel aan met je vrienden, familieleden of collega’s. Wie is de baas op het veld? En garde!


 

Lees meer
Vanaf 20
90 min.

Een onbeschilderde muur is maar saai, vind je ook niet? Hoog tijd om daar verandering te brengen! Normaal gesproken is het zomaar spuiten van graffiti wettelijk verboden, maar in deze workshop mag je je creatief helemaal laten gaan!
 

Lees meer
Vanaf 20
120 min.

Als trendsetter bij uitstek heeft Fun Beach het wiel opnieuw uitgevonden. En dat in de waarste zin van het woord! Met deze zelfbalancerende elektrische voertuigen kun je letterlijk alle kanten op! 

Lees meer
Vanaf 12
90 min.

Ga aan de slag met de djembé, doem doem of een ander authentiek Afrikaans instrument. Niemand ontkomt aan het ritme van de jungle!  Geen reden om van slag te raken, want muziek is een universele taal. Trommel er naar hartelust op los!
 

Lees meer
Vanaf 20
60 min.

In de film 'Cocktail' deed Tom Cruise als geen ander voor hoe het moet. In deze cocktail workshop doen wij dat nog eens dunnetjes over. Een professionele cocktailshaker leert jou de kneepjes van het vak. In no time maak en proef ook jij de meest kleurrijke en lekkere cocktails!
 

Lees meer
Vanaf 15
120 min.

Wie dansen zegt, zegt Salsa! Bij deze swingende dans uit Latijns-Amerika gaan je heupen meteen los. Maar dan is het wel handig om eerst de basisbeginselen onder de knie te krijgen. Bij deze Salsa workshop doet een dansprofessional voor hoe het moet!

 

Lees meer
Vanaf 20
90 min.

Al heb je nog nooit van je leven een penseel in je handen gehad, onder leiding van een professioneel kunstenaar slaagt je team er ongetwijfeld in om een kunstwerk van formaat tot stand te brengen.

 

Lees meer
Vanaf 15
90 min.

Deze workshop bonbons maken is het ultieme genot voor de ware chocoholics! En het mooie is dat je zélf alles voor het zeggen hebt: kies een vorm voor de bonbon, bepaal de vulling en maak zo een heerlijke bonbon. 

 

Lees meer
Vanaf 20
120 min.

WORKSHOP LIMBURG: VOOR HET BETERE WERK!

Zoek je een leuke activiteit voor jullie groep en ben je graag sportief en creatief bezig? Bij een workshop Limburg van Fun Beach Group Events kun je alle kanten op! Een  boksclinic, graffiti spuiten, bonbons maken, whiskey proeven, salsa dansen, schermen of cocktails maken: op het Fun Beach Event & Leisurepark is alles mogelijk!

SAMEN AAN DE SLAG VOOR HET BESTE RESULTAAT, MIDDEN IN LIMBURG

Denk je bij een workshop meer aan een serieuze teambuildingactiviteit? Stort je dan eens op LEGO® SERIOUS PLAY®, een allesbehalve kinderachtige workshop Limburg waarbij een frisse blik op complexe strategische vraagstukken wordt geworpen. Bij een workshop schilderen telt het beste creatieve  resultaat. U gaat samen aan de slag om een vooraf vastgesteld thema op artistieke wijze uit te beelden. Een goede taakverdeling, overleg en wederzijdse inspiratie en motivatie zijn hierbij onontbeerlijk. En heb je er ooit bij stilgestaan wat je allemaal kunt maken van mergelsteen? Dat leer je bij een workshop mergelcarving waarbij je in teamverband 3D-sculpturen volgens eigen ontwerp leert vervaardigen.

HEERLIJK ONTSPANNEN NA GEDANE ARBEID

Een workshop Limburg kun je naar believen uitbreiden met bijvoorbeeld koffie en vlaai, een drankarrangement, een beachlunch of een beachbarbecue. In Strandpaviljoen Wakers Lounge of Beachclub Degreez is het na gedane arbeid heerlijk ontspannen. Workshop Limburg, voor het betere werk!