Prijs p.p. (€)

DE beste workshops IN LIMBURG

De heupen losgooien tijdens een workshop salsa dansen, lekker rebels aan de slag met graffiti, stoten uitdelen tijdens een boksclinic of werk aan de teambuilding en ga serieus aan de slag met Lego. Hieronder treft u een overzicht van onze mogelijkheden. Mocht de door u gewenste workshop er niet tussen staan, horen wij dit uiteraard graag. Fun Beach Group Events biedt tevens workshops op maat en kan speciaal voor uw gezelschap de perfecte workshop samenstellen. De mogelijkheden bespreken wij graag persoonlijk met u. Twijfel niet en neem gerust contact met ons op. Fun Beach Group Events is telefonisch bereikbaar via 0475 - 579080.

Spelen met legosteentjes? Zijn we daar niet wat te oud voor? Na het deelnemen aan deze LEGO® SERIOUS PLAY® teambuilding zullen u en uw collega's daar ongetwijfeld anders over denken! Serious business! (prijs op aanvraag)
 

Lees meer
Vanaf 8
180 min.

Muziek is een universele taal. Dat zult u aan den lijve ervaren tijdens deze percussieworkshop, waarbij u in een mum van tijd een authentiek Afrikaans handinstrument leert bespelen. Trommel er naar hartenlust op los!
 

Lees meer
Vanaf 15
120 min.

Wie durft het duel aan te gaan? Afwachten of ten strijde trekken? Na een korte introductie, zullen de deelnemers daadwerkelijk in staat zijn een wedstrijd te schermen. Wie is de baas op het veld? En garde!
 

Lees meer
Vanaf 15
120 min.

Graffiti is hot. Niet alleen zie je het tegenwoordig veel in het straatbeeld. De invloeden van graffiti zijn ook terug te zien in reclame, design en andere kunstvormen. Een rebelse manier van kunst. Laat de rebel in jou los!
 

Lees meer
Vanaf 10
120 min.

Shake it baby! Een professioneel cocktailshaker leert u de kneepjes van vak. Maak en proef de meest kleurrijke en lekkere cocktails. Uiteraard zijn de cocktails met of zonder alcohol mogelijk. Bent u de nieuwe Tom Cruise?
 

Lees meer
Vanaf 10
120 min.

Voor de chocoholics! Na een korte introductie gaat u zelf bonbons maken. Kies de juiste vorm voor de bonbon, bepaal de vulling en vervolgens dichtstrijken met (zoveel mogelijk) chocolade!
 

Lees meer
Vanaf 15
90 min.

U wordt ontvangen op de prachtige locatie van Beachclub Degreez. Hier wordt u verwelkomd met een warme Chocomel en een heerlijke Luikse wafel. Dat is nog eens goed beginnen. Opgewarmd en wel start u met een oefen iceblock.
 

Lees meer
Vanaf 20
120 min.

Al heeft u nog nooit van uw leven een penseel in uw handen gehad, onder leiding van een professioneel kunstenaar slaagt uw team er ongetwijfeld in om een kunstwerk van formaat tot stand te brengen.
 

Lees meer
Vanaf 15
90 min.

Muziek en dans zijn wereldwijd beproefde middelen om mensen dichter bij elkaar te brengen. Dat blijkt eens te meer tijdens deze swingende workshop waarbij dansprofessionals u laten kennismaken met de wereld van de Salsa.
 

Lees meer
Vanaf 20
90 min.

Een workshop whiskey proeven onder leiding van een professional die gespecialiseerd is in het ruiken en proeven van Schotse malt whiskey. Tijdens deze workshop maakt u kennis met de veelzijdigheid van whiskey.
 

Lees meer
Vanaf 10
90 min.

Mergel is een zachte kalksteen en hierdoor ideaal vorm te geven.  Professionele mergelbeeldhouwers begeleiden de mergelworkshop en zullen ervoor zorgen dat u de mooiste creaties zult vervaardigen.
 

Lees meer
Vanaf 20
120 min.

Tijdens deze workshop leert u onder professionele begeleiding hoe u verschillende zandsculpturen kunt maken. Dit kan alleen maar uiteraard ook in teamverband. Wie maakt het mooiste zandsculptuur?
 

Lees meer
Vanaf 20
120 min.

Als trendsetter bij uitstek heeft Fun Beach het wiel opnieuw uitgevonden. En dat in de waarste zin van het woord! Met deze zelfbalancerende elektrische voertuigen kun je letterlijk alle kanten op!
 

Lees meer
Vanaf 12
90 min.

De leukste workshops in Limburg vind je bij Fun Beach Group Events in Panheel. Neem voor meer informatie en mogelijkheden gerust contact met ons op: 0475 - 579 080.