WORKSHOPS LIMBURG: WERK AAN JEZELF BIJ FUN BEACH GROUP EVENTS

Zoek je een leuke activiteit voor jullie groep en ben je graag sportief en creatief bezig? Ongeacht of het nu gaat om een uitje met je bedrijf of afdeling, je vriendenclub, een familiedag, een vrijgezellenfeest of een vergaderbreak:  met een workshop in Limburg van Fun Beach Group Events kun je alle kanten op!

Schermen, graffiti spuiten, segway rijden, percussie, aquaskippen, cocktail shaken, salsa dansen, schilderen, bonbons maken en whisky proeven. Je kunt zo gek niet bedenken: op het Fun Beach Event & Leisurepark is bijna overal wel een workshop voor! 

 

WORKSHOPS IN LIMBURG: INDOOR EN OUTDOOR

 

Het Fun Beach Event & Leisurepark in Panheel is optimaal bereikbaar vanaf de A2 en A73 en beschikt over ruime gratis parkeermogelijkheden. Alleen al vanwege de schitterende ambiance van het prachtig aan het water gelegen recreatiepark is een workshop hier een belevenis op zich.

De stijlvolle beachclub Beachclub Degreez nodigt als het ware uit om je horizon te verbreden en nieuwe werelden te ontdekken. Maar ook in de buitenlucht, met het sfeervolle dagstrand als decor, kunnen workshops worden gehouden. 

 

WORKSHOPS LIMBURG: SAMEN AAN DE SLAG VOOR HET BESTE RESULTAAT

Bij de workshops Limburg op het Fun Beach Event & Leisurepark werk je letterlijk voor je plezier.

Zo ervaar je bij een workshop percussie dat muziek een universele taal is. In een mum van tijd leer je samen een Afrikaans handinstrument bespelen.

Bij de workshop cocktail shaken leert een professionele cocktailshaker jullie de fijne kneepjes van het vak om zelf lekkere cocktails te maken. Wie ontpopt zich als de nieuwe Tom Cruise? Of misschien ligt het talent  van jullie groep wel meer op het creatieve vlak.

Bij een workshop graffiti spuiten zijn jullie dan ongetwijfeld in jullie element. Hetzelfde geldt voor een workshop schilderen: al heb je nog nooit van je leven een penseel in je handen gehad, onder leiding van een professioneel kunstenaar slaagt je team er zeker in om een kunstwerk van formaat tot stand te brengen.

 KOM NADER TOT ELKAAR BIJ EEN SALSA WORKSHOP

Voel je meer voor een workshop met een wat sportiever karakter?

Bij een workshop schermen ga je het duel aan met je vrienden, familieleden of collega's. Ook bij een workshop salsadansen draait alles om beweging, maar dan op een heel andere manier. Voor je het weet, heb je de basispassen en belangrijkste draaibewegingen van de salsa al onder de knie. Je zult er versteld van staan hoeveel lol en plezier jullie groep hierbij beleeft! Samen met je vrienden, familie of collega's komen jullie al dansend letterlijk nader tot elkaar.

Over bewegen gesproken: bij de workshop Segway & Friends krijgt voortbewegen een geheel nieuwe dimensie. De Segway, de Ninebot One, de Ninebot Mini Pro en de One Wheel zijn zelfbalancerende, elektrische voertuigen waarmee je letterlijk alle kanten op kunt! Onder leiding van een deskundige instructeur leer je in anderhalf uur tijd hoe je het evenwicht kunt bewaren op elk van deze vier futuristisch ogende vervoermiddelen. Vervolgens kunnen jullie het geleerde meteen in de praktijk brengen met een rondje over een speciaal uitgezet parcours.

Eveneens futuristisch is de Aquaskipper, een vaartuig dat is gebaseerd op vliegtuigtechniek. Ook bij deze workshop legt een ervaren instructeur eerst de werking uit van dit wonderlijke apparaat, waarna jullie zelf een poging kunnen wagen om met de Aquaskipper letterlijk over het water van Fun Beach te zweven.

BONBON WORKSHOP MET CHOCOLADE VAN TOPKWALITEIT

Liefhebbers van Bourgondisch genieten kunnen hun hart ophalen tijdens een whisky workshop en een bonbon workshop.

Er is nauwelijks een sterke drank waarover zoveel valt te vertellen als over whisky. Tijdens deze workshop leer je als een echte kenner Schotse malt whisky te ruiken én te proeven.

De bon bon workshop is het ultieme genot voor de ware chocoholics! Na een korte uitleg in het stijlvolle decor van Beachclub Degreez kies je eerst de juiste vorm voor de bonbon.  Vervolgens bepaal je de vulling en strijk je de bonbon dicht met zoveel chocolade als maar kan. Met chocolade van topkwaliteit, welteverstaan.

LEERZAAM SPELEN MET LEGO BIJ WORKSHOPS IN LIMBURG

Wil je voor je bedrijf of afdeling een workshop houden die is bedoeld als een serieuze teambuildingactiviteit?

Stort je dan eens op LEGO SERIOUS PLAY®, een allesbehalve kinderachtige workshop waarbij op een speelse en creatieve manier onvermoede skills van medewerkers boven tafel komen en een frisse blik op complexe strategische vraagstukken wordt geworpen.

COMBINEER EEN WORKSHOP IN LIMBURG MET DE LEKKERSTE HAPJES EN DRANKJES

Maak je arrangement compleet en combineer jullie workshop met de lekkerste hapjes en drankjes.

Enkele food & drinks-suggesties die een perfecte aanvulling zijn op jullie groepsuitje:  koffie en vlaai (leuk om de workshop mee te beginnen  of als tussendoortje), een Beach Lunch (met soep, verse belegde baguettes en zachte broodjes), een Beach Barbecue Deluxe (een lekker uitgebreide barbecue op het terras van Beachclub Degreez), Outdoor cooking (maak zelf op een mooi plekje op het strand in een vuurschaal de lekkerste gerechten), een High Tea on The Beach (een culinair feestje om je vingers bij af te likken), of een Finger Food Festival (met tal van exotische hapjes om aan het eind van de dag samen nog eens lekker na te borrelen).

 

Maak je arrangement compleet en combineer jullie workshop met de lekkerste hapjes en drankjes.

Enkele food & drinks-suggesties die een perfecte aanvulling zijn op jullie groepsuitje:  koffie en vlaai (leuk om de workshop mee te beginnen  of als tussendoortje), een Beach Lunch (met soep, verse belegde baguettes en zachte broodjes), een Beach Barbecue Deluxe (een lekker uitgebreide barbecue op het terras van Beachclub Degreez), Outdoor cooking (maak zelf op een mooi plekje op het strand in een vuurschaal de lekkerste gerechten), een High Tea on The Beach (een culinair feestje om je vingers bij af te likken), of een Finger Food Festival (met tal van exotische hapjes om aan het eind van de dag samen nog eens lekker na te borrelen).

 

DIT ZEGGEN ONZE KLANTEN OVER DE WORKSHOPS VAN FUN BEACH GROUP EVENTS

  • "Wij hebben zelden zo gelachen als bij het salsadansen!"
  • "LEGO® SERIOUS PLAY® heeft ons belangrijke inzichten gegeven in onze bedrijfsvoering"
  • "Door de workshop cocktail shaken zijn we dichter tot elkaar gekomen"
  • "Bij de percussieworkshop  ging onze groep helemaal los"
  • "Wat gaaf om je eigen chocolade bonbons te kunnen maken en mee naar huis te mogen nemen!"
  • "Het geeft een onbeschrijflijk gevoel om met de Aquaskipper over het water te zweven"
  • "Dankzij de overheerlijke Beach Barbecue was ons dagje uit helemaal af!"

WORKSHOPS IN LIMBURG DOE JE BIJ FUN BEACH GROUP EVENTS

Kun je ook niet meer wachten totdat je met je groep kunt meedoen aan een unieke workshop op het Fun Beach Event & Leisurepark? Op de arrangementenpagina van Fun Beach Group Events kun je zien wat de mogelijkheden zijn en zelf een programma op maat samenstellen. Heb je nog vragen of staat de door jou gewenste workshop er niet bij? Aarzel dan niet en neem tijdens kantooruren via de chatbox op de arrangementenpagina contact op met een van onze medewerkers. Zij geven meteen antwoord op al je vragen. Bellen of mailen kan natuurlijk ook, via tel. 0475- 57 90 80 of info@funbeach.nl.

Natuurlijke ligging

 

Natuurlijke ligging Limburg


Fun Beach Group Events beschikt over een prachtige locatie waar alle arrangementen plaatsvinden. Onze locatie ligt in de natuur midden in het Limburgse Maasplassen gebied. Fun Beach is gemakkelijk en snel te bereiken vanaf de A2 en de A73 en beschikt over ruime gratis parkeermogelijkheden.

Schoon water

 

Schoonwater Limburg


Het event-terrein is 11 hectare groot en heeft een prachtig meer met wit zandstrand waarin ook gezwommen mag worden. Het meer wordt gevoed door grondwater en is daardoor van zeer hoge kwaliteit. Al 7 jaar op rij hebben we dan ook de blauwe vlag mogen ontvangen (Europees Ecokeur-merk voor schone en veilige stranden).

Beachclub

 

Beachclubs Limburg


Vóór, tijdens of na je activiteit kun je genieten van een heerlijk drankje of hapje op één van de gezellige horecapunten rondom het strand van het Fun Beach Event & Leisurepark. Grotere gezelschappen kunnen daarvoor terecht bij onze stijlvolle Beachclub Degreez.

Lees meer

 

Onderstaand een impressie van het decor waarin we graag uw Group Event organiseren.