Schoolreisje Aqua Fun Limburg

De mussen vallen van het dak en in het leslokaal is het bijna niet meer te harden. Op Fun Beach The Beach vind je de nodige verkoeling. Dé plek voor het perfecte schoolreisje in de zomer! Natuurlijk om gewoon te zwemmen, maar ook om eindeloos te ravotten in ons Mega Aquapark. Voor ultieme waterpret van de bovenste plank! 
 

Hoe werkt het?

In het kraakheldere water van Fun Beach The Beach is het heerlijk zwemmen. Maar de ultieme attractie tijdens dit verkoelend schoolreisje is het Mega Aquapark. Het gebruik van dit 2.000 m² grote landschap van drijvende speeltoestellen is bij de entree inbegrepen en biedt urenlang spetterend klauter-, glij- en springplezier.


Slinger aan de Monkeybar, waan je een cowboy op de Rodeo Slide, laat je lanceren op de Flipper, vertoon je tricks op de Halfpipe en loop horde over de Hurdle.


Maar dat is nog lang niet alles, want je kunt ook gratis een partijtje voetbal of beachvolleybal spelen of je uitleven op het springkussen. Als extraatje krijgen de kids een huurpenning die recht geeft op het dobberen met een kano of een waterfiets. Of test je evenwicht op een supplank. En alsof dat nog niet genoeg is, mag iedereen ook nog een keertje in de Aqua Roller, een reusachtige opblaasbal waarmee je over het water kunt lopen. Waterpret gegarandeerd!


 


 

Informatie
420 min.
Vanaf 30
Tot 500
Prijs:
€7,50
Minimaal boekingsbedrag:
€225,00

INCLUSIEF:

 • Entree Mega-Aquapark
 • 1 huurpenning per kind voor huur naar keuze van:
  Kano, waterfiets of supboard

EXCLUSIEF:

 • 9% BTW
 • Catering

BIJZONDERHEDEN:

 • Geschikt voor kinderen van groep 5 t/m groep 8
 • Geen badmeester toezicht
 • Tijden voor het huren van de items in overleg op de dag zelf
 • Zwemdiploma's verplicht
 • Wist je dat het in Limburg maar 6 % van de tijd regent? En daar zit dan de avond, nacht en vroege ochtend bij...! En wist je trouwens ook dat als het met de bakken de hemel uit komt wij de outdoorarrangementen kostenloos omzetten naar een binnen / overdekt arrangement?
Bekijk uw Fun Basket Meer informatie ontvangen
Schoolreisje Aqua Fun Limburg bestaat uit de volgende 3 games

Kanovaren Kids

Met je team neem je plaats in een heuse kano voor een waterspel zonder grenzen. Wie heeft de beste zeemansbenen?

Lees meer

Waterfiets Estafette Kids

Per waterfiets trap je met je team  zo snel mogelijk naar de overkant van het meer om daar een verrassingsopdracht te klaren.

Lees meer

AquaRoller Kids

Je voelt je net een hamster in deze AquaRoller. Luk het jou om over het water te lopen zonder nat te worden?

Lees meer
Leuk om te combineren met Maak je arrangement compleet en combineer je activiteiten met de lekkerste hapjes en drankjes. Onderstaand tref je enkele food & drinks suggesties die jouw uitje perfect zullen aanvullen. Selecteer de items die je wenst en deze worden tezamen met de door jou gekozen activiteit in de Fun Basket gelegd.

Snackpakket

Lekker en makkelijk. Ons snackpakket bestaat uit een snack, een heerlijke puntzak verse frites met mayonaise of curry en een blikje fris naar keuze.
 

Lees meer

€ 6,00 excl. btw p.p.
Minimaal 12 personen.
Duurt +/- 30 minuten.

Ben & Jerry's

Als lekker fris tussendoortje of als zoete afsluiter, het wordt smullen geblazen van het heerlijke Ben & Jerry's Cookie Dough ijsje.
 

Lees meer

€ 3,50 excl. btw p.p.
Minimaal 12 personen.
Duurt +/- 15 minuten.

Chips en ijs

Een lekkere versnapering voor de kids. Een Ola Raket waterijsje en een zakje Lays chips om lekker te snacken.
 

Lees meer

€ 2,00 excl. btw p.p.
Minimaal 12 personen.
Duurt +/- 15 minuten.