BELOON UW TEAM MET EEN BEDRIJFSUITJE OP HET
FUN BEACH EVENT & LEISUREPARK

De medewerkers van uw organisatie stellen dagelijks alles in het werk om uw bedrijf tot een succes te maken. Uw bedrijf heeft besloten dat daar ook weleens iets tegenover mag staan. Een bedrijfsuitje op het Fun Beach Event & Leisurepark in Panheel, prachtig gelegen aan het water in het hart van het Midden-Limburgse Maasplassengebied, is dé manier om uw hele team te belonen voor hun tomeloze inzet.

SPORTIEVE, LUDIEKE OF EDUCATIEVE TEAMBUILDING

De ervaren medewerkers van Fun Beach Group Events hebben hart voor de zaak en dus ook voor uw bedrijfsuitje.
Daarbij zijn wij vooral gespecialiseerd in groepsuitjes met als decor een totaal andere omgeving dan uw medewerkers gewend zijn.
De mogelijkheden zijn bijna onbegrensd.

Zoals loungen in de exclusieve, sfeervolle setting van Beachclub Degreez of op een van de andere horecapunten aan het strand. Of een stijlvolle beachparty met hip fingerfood, tapas buffet of een sandwich lunch. Uw personeelsuitje op het Fun Beach Event & Leisurepark kunt u naar hartelust combineren met een sportieve, ludieke of educatieve teambuilding.

Mogelijkheden voor groepsactiviteiten met een gevarieerd volledig dagprogramma zijn er te over!

 

 

 

Wij zetten er enkele voor u op een rij:

Over creatieve ideeën voor een bedrijfsuitje gesproken! Zoveel is duidelijk: een groepsuitje op het Fun Beach Event & Leisurepark is een personeelsuitje in Limburg om 'U' tegen te zeggen.

TIJDENS EEN  BEDRIJFSUITSTAP LEER JE ELKAAR BETER KENNEN

Met een bedrijfsuitje bij Fun Beach Group Events verenigt u het aangename met het nuttige. Middels de groepsactiviteiten krijgt de samenwerking tussen uw medewerkers een impuls en wordt de teamspirit binnen uw bedrijf aanzienlijk versterkt. Uiteraard hebben groepsuitjes ook een belangrijke sociale functie. Even weg uit de waan van de dag, in een andere omgeving en in een andere sfeer, komt uw team dichter tot elkaar. Immers, door uit de formele werkomgeving te stappen, leren collega's op zo'n dag elkaar ook eens op een heel andere manier kennen. Een groepsuitje is ook een manier bij uitstek om als werkgever uw waardering te tonen voor de inzet van uw medewerkers. Bovendien zijn uw medewerkers na zo'n personeelsuitje boordevol teambuilding extra gemotiveerd om weer aan de slag te gaan.

DE BELASTINGTECHNISCHE VOORDELEN VAN EEN PERSONEELSUITJE

Ook  belastingtechnisch is het organiseren van een bedrijfs uitje heel aantrekkelijk. Immers, bij het organiseren van een bedrijfsuitstap is binnen de fiscale regels de WKR (Werkkostenregeling) van belang. Welnu, volgens deze regeling zijn bedrijfsuitjes die als teambuilding kunnen worden beschouwd onbelast. Essentieel hierbij is dat de betreffende groepsactiviteiten bijdragen aan verbetering van kennis en vaardigheden die het dagelijkse werk ten goede komen én dat het groepsuitje onder werktijd plaatsvindt.

 


EEN GROEPSUITJE WAAROVER NOG LANG WORDT NAGEPRAAT

Met een bedrijfs uitje bij Fun Beach Group Events weet u waar u aan toe bent. Vele gerenommeerde bedrijven, waaronder WBL, het Laurentius Ziekenhuis Roermond, DSM, Chemelot en Rockwool gingen u al voor.

Ook de 350 medewerkers van Stad Beringen kunnen meepraten over de meerwaarde van een bedrijfsuitstap op het terrein van Fun Beach. Het Fun Beach Event & Leisurepark vormde het decor voor een groots opgezette en levendige personeelsdag. Na een warm welkom in Beachclub Degreez met koffie en vlaai begonnen de bezoekers uit België op het aangrenzende terrein van Fun Beach aan een uitgebreid circuit van creatieve en sportieve teambuildingactiviteiten. In zestien verschillende spellen, uiteenlopend van bamboo building tot bungee run en van levend tafelvoetbal tot boogschieten, werden samenwerking en teamspirit serieus op de proef gesteld. Halverwege werden de deelnemers uitgenodigd voor een welverdiende beach barbecue. Na weer te zijn aangesterkt, zetten de bezoekers hun schouders onder het tweede gedeelte van het spellencircuit. Met als spectaculaire afsluiting het samenvoegen van de bij de bamboo building gebouwde kubussen tot één groot geheel. Dankzij de zeer levendige opzet van deze personeelsdag leerden de medewerkers elkaar spelenderwijs beter kennen. Na afloop konden de medewerkers van Stad Beringen terugkijken op een zeer geslaagd event, niet in de laatste plaats dankzij de inspirerende en dynamische omgeving van Beachclub Degreez.


GROEPSUITJE IN LIMBURG OP MAAT

Op de website van Fun Beach Group Events kunt u zélf uw programma op maat samenstellen. Dit gaat heel eenvoudig door het toevoegen van uw favoriete groepsactiviteit aan de Fun Basket en vervolgens de stappen voor een offerte-aanvraag te volgen. Zodra deze is verzonden, gaan wij voor u aan de slag en nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

Staat het door u gewenste groepsuitje er niet bij of wilt u dat wij voor u een programma op maat samenstellen voor uw bedrijfsuitje? Dat kan! Eerst brengen wij al uw specifieke wensen in kaart. Het karakter van uw bedrijfsuitstap staat daarbij voorop. Wat is precies de doelstelling van uw bedrijfs uitje in Limburg? Wat is uw budget? Heeft het personeelsuitje puur een ontspannend of ook een educatief karakter? En gaat uw voorkeur uit naar sportieve of ludieke groepsactiviteiten, of wellicht een combinatie daarvan? Pas wanneer wij de inhoud en de setting van uw originele bedrijfsuitje uitgebreid hebben besproken, wordt het gedetailleerde programma uitgewerkt.


EEN BEDRIJFSUITJE BIJ FUN BEACH GROUP EVENTS: EEN VEILIG GEVOEL!

Tijdens de diverse groepsactiviteiten in de buitenlucht staat veiligheid voorop: al onze instructeurs zijn gecertificeerd door de Stichting Veilig Werken Buitensport (SVWB). Bij onverhoopt slecht weer bestaat de mogelijkheid om voor eventueel geplande outdooractiviteiten snel een alternatief programma samen te stellen. De all weather-voorziening van Beachclub Degreez, die ook capaciteit biedt voor grotere gezelschappen, leent zich hier bij uitstek voor. In alle jaargetijden kunnen hier allerlei groepsactiviteiten worden georganiseerd om het uw werknemers een hele dag prima naar de zin te maken. Ook in logistiek opzicht is het Fun Beach Event & Leisurepark ideaal voor het houden van een bedrijfsuitje. Dankzij zijn centrale ligging in Limburg en de nabijheid van de snelweg A2 en A73 is het prachtig aan het water gelegen Fun Beach Event & Leisurepark optimaal bereikbaar. Het ruime gratis parkeerterrein biedt volop ruimte voor auto's en bussen.

Staat u ook te popelen om met uw afdeling of hele personeel deel te nemen aan een bedrijfsuitje op het Fun Beach Event & Leisurepark? Op de arrangementenpagina van Fun Beach Group Events kunt u zien wat de mogelijkheden zijn en kunt u zelf een dagprogramma op maat samenstellen. Heeft u vragen of staat de door u gewenste activiteit er niet bij? Aarzel dan niet en neem tijdens kantooruren via de chatbox op de arrangementenpagina contact op met een van onze medewerkers. Zij geven meteen antwoord op al uw vragen. Bellen of mailen kan natuurlijk ook, via tel. 0475- 57 90 80 of info@funbeach.nl
 

Natuurlijke ligging

 

Natuurlijke ligging Limburg

 

Fun Beach Group Events beschikt over een prachtige locatie waar alle arrangementen plaatsvinden. Onze locatie ligt in de natuur midden in het Limburgse Maasplassen gebied. Fun Beach is gemakkelijk en snel te bereiken vanaf de A2 en de A73 en beschikt over ruime gratis parkeermogelijkheden.

Schoon water

 

Schoonwater Limburg

 

Het event-terrein is 11 hectare groot en heeft een prachtig meer met wit zandstrand waarin ook gezwommen mag worden. Het meer wordt gevoed door grondwater en is daardoor van zeer hoge kwaliteit. Al 7 jaar op rij hebben we dan ook de blauwe vlag mogen ontvangen (Europees Ecokeur-merk voor schone en veilige stranden).

Beachclub

 

Beachclubs Limburg

 

Vóór, tijdens of na je activiteit kun je genieten van een heerlijk drankje of hapje op één van de gezellige horecapunten rondom het strand van het Fun Beach Event & Leisurepark. Grotere gezelschappen kunnen daarvoor terecht bij onze stijlvolle Beachclub Degreez

Lees meer

 

Onderstaand een impressie van het decor waarin we graag uw Group Event organiseren.