Teambuilding Challenge

Samen sta je sterk. Dat kunnen jullie bewijzen bij deze Teambuilding Challenge boordevol ludieke en spannende groepsactiviteiten waarbij samenwerking en plezier centraal staan. Wie in jullie groep blijken de volgzame types en wie ontpopt zich als een ware leider? 

Hoe werkt het?

Met een mix van vier verschillende teambuilding games gaan jullie zelf je ideale Teambuilding Challenge samenstellen. Er is keus te over uit tal van spannende en ludieke teamgames, met veelzeggende namen als Spiderweb, Walking Letter, Mijnenveld, Katapult Challenge, Waterleiding Bouwen, Bamboo Building en Flintstone Race.


Voor welke opdrachten jullie ook kiezen, bedenk altijd dat alleen een hecht team voor een optimaal resultaat zorgt!


Samen sta je sterk. Dat geldt ook voor Outdoor Cooking, een activiteit waarmee jullie de dag met een etentje geheel in stijl kunnen afsluiten. Hierbij gaan jullie op een mooi overdekt plekje op het strand van Fun Beach samen aan de slag. Met vlees, vis, groenten, sauzen en kruiden bereiden jullie op een vuurschaal de meest heerlijke gerechten. Voor meer info zie Food & Drinks

Informatie
120 min.
Vanaf 12
Prijs:
€24,50
Minimaal boekingsbedrag:
€294,00

INCLUSIEF:

  • Persoonlijke en professionele begeleider
  • 4 teambuilding games
  • Fles champagne voor het winnende team
  • GRATIS entree Fun Beach The Beach

EXCLUSIEF:

  • 6% BTW
  • Catering

BIJZONDERHEDEN:

  • Tot een dag vooraf kunnen we, in samenspraak, de games aanpassen naar de weersomstandigheden.
  • Wist je dat het in Limburg maar 6 % van de tijd regent? En daar zit dan de avond, nacht en vroege ochtend bij...! En wist je trouwens ook dat als het met de bakken de hemel uit komt wij de outdoorarrangementen kostenloos omzetten naar een binnen / overdekt arrangement?

 

Bekijk uw Fun Basket Meer informatie ontvangen
Stel hier zelf uw Teambuilding Challenge samen Kies de 4 leukste games voor uw dag

Walking Letter

Zeg eens A! Nee, niet met jouw mond maar met behulp van palen en touwen. Eens kijken of de constructie ook stevig is, want jullie moeten er ook mee aan de wandel!

 

Lees meer

Vlotvaren

Het recept is eenvoudig: bouw een vlot, leg hem op het water en vaar naar het midden van het meer. That's it!

Lees meer

Spiderweb

Zoveel mogelijk leden van jouw team moeten tegelijk door de mazen van een reusachtig spinnenweb zien te stappen. Er is geen weg terug!

Lees meer

Katapult Challenge

Je hebt het buskruit niet uitgevonden. Daarom moet je het helaas doen met een katapult.

Lees meer

Bamboo tower

Een stapel bamboestokken en een handvol elastieken. Daar zullen jullie het mee moeten doen! Lukt het jullie om een bamboetoren te bouwen die staat als een huis?

Lees meer

Waterleiding bouwen

Twee emmertjes water halen, twee emmertjes pompen. En o wee, er morst iemand! De kunst is om  geen water te verspillen.

Lees meer

Waterdrager

In een cirkel met een doorsnede van 8 meter staat een emmer. De opdracht luidt om de emmer te vullen met 10 liter water, zonder dat je in de cirkel komt. Maar hoe?

Lees meer

Team Tower

De verleiding is groot om hoog van de toren te blazen. Want wat is er nu aan om een anderhalve meter hoge toren te bouwen? Maar dat kan wel eens vies tegenvallen!

Lees meer

Mijnenveld

Er leiden veel wegen naar Rome, luidt een bekend gezegde. Maar dat is niet het geval bij dit mijnenveld. Zoveel tegels, maar slechts één route die klopt. Om gek van te worden! Stap je op de verkeerde tegel dan ontploft de boel en moet je helemaal van voren af aan beginnen!

Lees meer

Flintstone Race

Wilmaaaaaaaa! Bouw jullie eigen Flintstone-mobiel en race over het water tegen het andere team.

Lees meer

Nerf Blast

Uit een roterende loop worden balletjes met een snelheid tot wel 110 km per uur afgeschoten.  Ervaar de enerverende teamstrijd met de ultieme precisie en kracht van onze Nerf Rival Blasters!

Lees meer
Leuk om te combineren met Maak je arrangement compleet en combineer je activiteiten met de lekkerste hapjes en drankjes. Onderstaand tref je enkele food & drinks suggesties die jouw uitje perfect zullen aanvullen. Selecteer de items die je wenst en deze worden tezamen met de door jou gekozen activiteit in de Fun Basket gelegd.

Snackpakket

Lekker en makkelijk. Ons snackpakket bestaat uit een snack, een heerlijke puntzak verse frites met mayonaise of curry en een blikje fris naar keuze.
 

Lees meer

€ 5,50 excl. btw p.p.
Minimaal 12 personen.
Duurt +/- 30 minuten.

Beach Barbecue Deluxe

Een lekkere uitgebreide luxe Barbecue bij één van onze beachclubs met terras aan het water. Diverse vleesgerechten, vis, verse salades, sauzen en natuurlijk stokbrood met kruidenboter.

Lees meer

€ 25,50 excl. btw p.p.
Minimaal 12 personen.
Duurt +/- 120 minuten.

Outdoor Cooking

Lekker zelf aan de slag. Wij zorgen voor hout, een bijzondere vuurschaal, vlees, vis, groenten, sauzen en kruiden. En natuurlijk een leuke overdekte plek op onze beach. De rest is aan jullie.

Lees meer

€ 22,50 excl. btw p.p.
Minimaal 12 personen.
Maximaal 50 personen.
Duurt +/- 120 minuten.

High Tea on the Beach

Stel je eens voor een tafel vol lekkers op een terras aan het water met uitzicht op een beach. Een high tea on the beach. Bij ons kan het!

Lees meer

€ 22,50 excl. btw p.p.
Minimaal 12 personen.
Maximaal 100 personen.
Duurt +/- 90 minuten.

Beach Burger menu

Sluit je arrangement af bij Strandpaviljoen WakersLounge met ons heerlijke Black Angus hamburger menu met lekkere friet en vers garnituur. 

Lees meer

€ 13,75 excl. btw p.p.
Minimaal 1 personen.
Maximaal 200 personen.
Duurt +/- 30 minuten.

Grill Master

Toch liever niet zelf grillen tijdens onze beach barbeque's of outdoor cooking? Dan regelen we graag een ervaren grill master voor je.

Lees meer

€ 50,00 excl. btw
Minimaal 12 personen.
Maximaal 100 personen.
Duurt +/- 120 minuten.

Beach Barbecue

Lekker en gezellig grillen tijdens de Beach Barbecue bestaande uit een keur aan vleesgerechten, verse salades, stokbrood en sauzen.

Lees meer

€ 20,50 excl. btw p.p.
Minimaal 12 personen.
Duurt +/- 120 minuten.

Beach Lunch

Deze lunch bestaat uit een heerlijk vers kopje soep van de dag en diverse soorten vers belegde baquettes en zachte broodjes.

Lees meer

€ 12,50 excl. btw p.p.
Minimaal 12 personen.
Duurt +/- 60 minuten.

Finger Food Festival

Aan het eind van je arrangement nog lekker naborrelen? Kies dan voor het fingerfood festival. Een mega groot bord vol finger food.

Lees meer

€ 7,75 excl. btw p.p.
Minimaal 12 personen.
Duurt +/- 30 minuten.

Drank arrangement

Geen gedoe met bonnetjes of rondjes geven, u kunt 2 uur lang onbeperkt consumpties nuttigen. Alleen te boeken in combinatie met food.
 

Lees meer

€ 13,50 excl. btw p.p.
Minimaal 12 personen.
Duurt +/- 120 minuten.

Koffie en Vlaai

Geniet van een heerlijke punt verse Limburgse vlaai met 2 verse kopjes koffie of thee. Leuk om mee te beginnen of als tussendoortje.

Lees meer

€ 4,50 excl. btw p.p.
Minimaal 12 personen.
Duurt +/- 30 minuten.