Highland Games

De Highland Games zijn de ultieme uitdaging voor mannen en vrouwen die een stoere krachtmeting niet schuwen. Onverzettelijkheid, moed, kracht en eensgezindheid zijn onmisbare eigenschappen. Wie laat het best zijn spieren zien?

 

Hoe werkt het?

De Highland Games vinden hun oorsprong in de traditionele clanspelen en worden ook anno 2018 nog elk jaar in de Schotse Hooglanden gehouden. Deze stoere krachtmeting is nu ook overgewaaid naar het Fun Beach Event & Leisurepark waar jullie een eigentijdse versie van de Highland Games kunnen spelen. Compleet met ruige games als Tug of War, Roll the Barrell, bijlwerpen, Lake Rowing, Men Pulling en Caber Wave.  


Uiteraard zijn de diverse spellen zodanig aangepast dat je heus geen superatleet hoeft te zijn om aan deze Highland Games mee te doen. Dat neemt niet weg dat goed teamwork, moed en kracht nodig zijn om winnend uit de strijd te komen. Net zoals dat gold voor de traditionele clans van weleer.


Wat dat betreft, is het net echt! Gestoken in Schotse kilts moedig je met een krachtige yell je eigen team aan. Daarna ontkom je er niet meer aan om met hand en tand de trots van je eigen clan te verdedigen. Jullie storten je vol overgave op een serie authentieke spelonderdelen uit de Schotse hooglanden. Geen half werk. Nee, jullie zullen alles uit de kast moeten halen om eeuwige roem en eer te vergaren. Het sterkste team wordt na afloop beloond met een fles whiskey!

Informatie
150 min.
Vanaf 12
Prijs:
€24,50
Minimaal boekingsbedrag:
€294,00

INCLUSIEF:

 • Persoonlijke en professionele begeleider
 • 8 Schotse games
 • Schotse rokjes
 • Clan schmink
 • Fles whiskey voor het winnende team
 • GRATIS entree Fun Beach The Beach

EXCLUSIEF:

 • 6% BTW
 • Catering

BIJZONDERHEDEN:

 • Dit programma is geschikt voor dames en heren.
 • Het programma wordt aangepast op het gewenste conditionele niveau van je groep
 • Ideaal voor vrijgezellenuitje. We kunnen voor de vrijgezel een compleet Schotse outfit regelen uiteraard zonder onderbroek
 • Heel leuk om achteraf te combineren met een Whiskey Workshop
 • Wist je dat het in Limburg maar 6 % van de tijd regent? En daar zit dan de avond, nacht en vroege ochtend bij...! En wist je trouwens ook dat als het met de bakken de hemel uit komt wij de outdoorarrangementen kostenloos omzetten naar een binnen / overdekt arrangement?

 

Bekijk uw Fun Basket Meer informatie ontvangen
Highland Games bestaat uit de volgende 8 games

Caber Wave

Een boomstam waar je U tegen zegt. Krijg die samen maar eens opgetild! En dat is nog lang niet alles...

Lees meer

Bijlwerpen

Drie bijlen, één boomstam. Opperste concentratie. Pak de bijl. Zet je vizier op scherp. Zoef! Raak! Of toch niet?

Lees meer

Barrel Lifting

Met je blote handen moet je twee houten vaten van de vloer tillen. Wie houdt dit het langst vol?

Lees meer

Men Pulling

Sleep een boomstam zo snel mogelijk naar de overkant. Nietsvermoedend beginnen jullie er samen aan.

Lees meer

Roll The Barrel

Een vat vol whiskey moet van A naar B. Niet via een geëffend pad maar een weg vol hindernissen.

Lees meer

Tug of War

Twee teams, één touw. Zorg dat je aan het langste eind trekt bij deze Tug of War!

Lees meer

Throw The Ball

Het is een samenspel van kracht en techniek om een zware leren bal van 12 pond over je hoofd zo ver mogelijk naar achteren te werpen. Welk team beschikt over de grootste worpkracht?

Lees meer

Lake Rowing

Bij deze stoere krachtmeting op het  water wanen de teams zich als twee rivaliserende clans in de Schotse Hooglanden. De twee reuzenkano's zijn op vernuftige wijze met elkaar verbonden. Probeer dan maar eens vooruit te komen!

Lees meer
Leuk om te combineren met Maak je arrangement compleet en combineer je activiteiten met de lekkerste hapjes en drankjes. Onderstaand tref je enkele food & drinks suggesties die jouw uitje perfect zullen aanvullen. Selecteer de items die je wenst en deze worden tezamen met de door jou gekozen activiteit in de Fun Basket gelegd.

Snackpakket

Lekker en makkelijk. Ons snackpakket bestaat uit een snack, een heerlijke puntzak verse frites met mayonaise of curry en een blikje fris naar keuze.
 

Lees meer

€ 5,50 excl. btw p.p.
Minimaal 12 personen.
Duurt +/- 30 minuten.

Beach Barbecue Deluxe

Een lekkere uitgebreide luxe Barbecue bij één van onze beachclubs met terras aan het water. Diverse vleesgerechten, vis, verse salades, sauzen en natuurlijk stokbrood met kruidenboter.

Lees meer

€ 25,50 excl. btw p.p.
Minimaal 12 personen.
Duurt +/- 120 minuten.

Outdoor Cooking

Lekker zelf aan de slag. Wij zorgen voor hout, een bijzondere vuurschaal, vlees, vis, groenten, sauzen en kruiden. En natuurlijk een leuke overdekte plek op onze beach. De rest is aan jullie.

Lees meer

€ 22,50 excl. btw p.p.
Minimaal 12 personen.
Maximaal 50 personen.
Duurt +/- 120 minuten.

Beach Burger menu

Sluit je arrangement af bij Strandpaviljoen WakersLounge met ons heerlijke Black Angus hamburger menu met lekkere friet en vers garnituur. 

Lees meer

€ 13,75 excl. btw p.p.
Minimaal 1 personen.
Maximaal 200 personen.
Duurt +/- 30 minuten.

Grill Master

Toch liever niet zelf grillen tijdens onze beach barbeque's of outdoor cooking? Dan regelen we graag een ervaren grill master voor je.

Lees meer

€ 50,00 excl. btw
Minimaal 12 personen.
Maximaal 100 personen.
Duurt +/- 120 minuten.

Beach Barbecue

Lekker en gezellig grillen tijdens de Beach Barbecue bestaande uit een keur aan vleesgerechten, verse salades, stokbrood en sauzen.

Lees meer

€ 20,50 excl. btw p.p.
Minimaal 12 personen.
Duurt +/- 120 minuten.

Beach Lunch

Deze lunch bestaat uit een heerlijk vers kopje soep van de dag en diverse soorten vers belegde baquettes en zachte broodjes.

Lees meer

€ 12,50 excl. btw p.p.
Minimaal 12 personen.
Duurt +/- 60 minuten.

Drank arrangement

Geen gedoe met bonnetjes of rondjes geven, u kunt 2 uur lang onbeperkt consumpties nuttigen. Alleen te boeken in combinatie met food.
 

Lees meer

€ 13,50 excl. btw p.p.
Minimaal 12 personen.
Duurt +/- 120 minuten.

Koffie en Vlaai

Geniet van een heerlijke punt verse Limburgse vlaai met 2 verse kopjes koffie of thee. Leuk om mee te beginnen of als tussendoortje.

Lees meer

€ 4,50 excl. btw p.p.
Minimaal 12 personen.
Duurt +/- 30 minuten.